"Asprilja"
"Asprilja"

Životna drama Faustina Asprilje: Prete meni, ocu, sestrama... Sve će nas pobiti ako im ne dam novac

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.12.14. | 12:10

Legendarni kolumbijski napadač otkrio da je žrtva iznude

AspriljaBivši kolumbijski as Faustino Asprilja otkrio je da je zbog pretnji kriminalaca koji žele da mu iznude novac prinuđen da napusti rodni grad Tuluu.

Nekadašnji napadač Parme i Njukasla, za koje je igrao devedesetih godina, rekao je da su maskirani i naoružani napadači upali u njegov dom u predgrađu Tulue u jugozapadnom delu Kolumbije, gde živi s porodicom.
Bila su četvorica muškaraca u dva automobila, pretili su mi, rekli su da će zvati svog šefa i da će ubiti i moju porodicu i mene, ukoliko im ne dam novac“, rekao je Asrprilja.

Izabrane vesti

On je dodao da mora da napusti svoj grad, jer je „žrtva iznuđivanja grupe razbojnika“.
Mojoj porodici je prećeno u mom prisustvu - mom ocu i sestrama“, rekao je 45-godišnji Asprilja i dodao da je „bespomoćan i povređen odlučio da zbog bezbednosti svojih najmilijih napusti Tuluu“.

Asprilja, koji je sa Parmom osvojio Kup pobednika kupova i Kup UEFA, a za Kolumbiju je igrao na dva Mundijala, završio je karijeru pre deset godina.

Slučaj pretnje Asprilji još jedan je u nizu sličnih incidenata koje se dešavaju u jugozapadnoj Kolumbiji.

Šef kolumbijske policije Rodolfo Polomino garantovao je Asprilji i njegovoj porodici zaštitu, dok se traga za kriminalcima koji su mu pretili.

(FOTO: Action images)


tagovi

Faustino AspriljaKolumbijameđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara