Zlatanov debi u rađanju velikog rivalstva

Vreme čitanja: 2min | sub. 31.03.18. | 17:54

LA Galaksi večeras dočekuje Los Anđeles FC, koji je debitant u MLS-u, a jedan od vlasnika kluba je Medžik Džonson

U četvrtak je zvanično predstavljen kao novi igrač LA Galaksija, a već večeras će da debituje za novi klub. Iako nije obavio nijedan trening s saigračima Zlatan Ibrahimović se očekuje u sastavu ekipe sa Stabhab centra u prvom gradskom derbiju protiv FC Los Anđelesa.
"Izuzetno sam uzbuđen. Znam s čime sam došao i znam šta mogu da uradim. Ovo je samo još jedna nova avantura za mene, novi izazov. Radujem se što ću osvojiti SAD, baš kao što sam osvojio Evropu", istakao je Ibrahimović.

Stadion Galaksija je rasprodat, a bio bi i da Ibra nije potpisao ugovor, jer se večeras rađa novo veliko rivalstvo. LAFC je osnovan pre tri i po godine i od ove sezone je član MLS-a. U grupi vlasnika kluba, kojih ima tačno 28, nalaze se legendarni NBA košarkaš Medžik Džonson, ali i Vinsent Tan, milijarder iz Malezije koji u vlasništvu ima fudbalske klubove Kardif, Sarajevo i Kortrajk. Sve ovo dovoljno govori da je Galaksi dobio ozbiljnu konkurenciju u gradu anđela.

Izabrane vesti

Što se forme ekipa tiče, Galaksi je odigrao tri meča, a primetno je da je slavio jednom na svom terenu, a da je po jednom remizirao na strani, dok je Los Anđeles ostvario obe pobede na strani kod Dalasa i Solt Lejka. Prednost dajemo domaćem timu, makar zato što je iskusniji. 

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 21:00 1746 MLS Los Angeles Galaxy - Los Angeles ki 1 2,20
Ukupna kvota2,20

MLS

Subota
21.00: (2,20) LA Galaksi (3,30) Los Anđeles FC (3,10)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

sportsko klađenjeZlatan IbrahimovićLA GalaksiMedžik DžonsonVinsent TanLos Anđeles FC

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara