""
""

Zlatni Orlić sutra stiže u Zvezdu na pregovore! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 31.05.16. | 18:49

Levi bek Spartaka Stefan Milošević predviđen kao alternativa Luisu Ibanjezu. Na Marakani sutra očekuju i Tomasa Fibela

Zlatni Orlić stiže u Zvezdu! Za sada samo na pregovore! Levi bek Spartaka iz Subotice Stefan Milošević posetiće tokom srede kancelarije odgovornih sa Marakane i dobiti konkuretnu ponudu da se ovog leta preseli u redove najtrofejnijeg srpskog kluba, saznaje MOZZART Sport.

Odgovorni iz Ljutice Bogdana veruju da će završiti transfer momka koji je prošlog leta bio član zlatne generacije sa Novog Zelanda. I to iz dva razloga. Standardnom levom beku Luisu Ibanjezu potrebna je alternatia pošto Dušanu Anđelkoviću ističe ugovor. Takođe, poznato je da je popularni Lučo ove sezone igrao preko granice bola, uzeo je učešće u pojedinim mečevima iako je imao povredu zgloba. A drugi, nikako zanemarljiv razlog leži u činjenici da je Argentinac jedan od najtraženijih igrača Crvene zvezde. Imao je impresivnu sezonu, pa je Olimpijakos zabacio udicu. Zvezda bi njegovom prodajom mogla da inkasira ozbiljne novce.

Izabrane vesti

Stav čelnika Crvene zvezde je jasan. Stranci koji su izneli teret nisu na prodaju, ali bi posle evropskih kvalifikacija ili na zimu Ibanjez mogao da dobije zeleno svetlo i napravi unosan transfer koji je zaslužio.

Gledajući karakteristike igrača Stefan Milošević je prirodna zamena. Reč je o levom beku rođenom 1995.godine koji je u mlađim kategorijama nosio dresove Crvene zvezde i Partizana.

Pošto se u Humskoj nije izborio za profesionalni ugovor otisnuo se put Spartaka i stekao afirmaciju. U nedavno završenom prvenstvu postigao je pet golova i imao dve asistencije. Nije poznato do kada ga veže ugovor sa Golubovima iz Subotice.

Milošević ima odličnu levu nogu, prošle godine je sjajno delovao u tandemu sa Srđanom Plavšićem. Nizak je i ima sposobnost ponavljanja. Baš kao Ibanjez.

Takođe, tokom srede sportski sektor Crvene zvezde imaće još aktivnosti kada je u pitanju letnji prelazni rok. Sutra bi na Marakani trebalo da se pojavi dojučerašnji štoper Mordovije Tomas Fibel. On će obaviti završnu rundu pregovora sa čelnicima Crvene zvezde, a potom bi mogao da postane drugo pojačanje srpskog šampiona. Zveda je već završila posao sa Adamom Mičelom.

(Foto Star Sport)


tagovi

SuperligaStefan MiloševićSrbijaLuis IbanjezEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara