""
""

Znate li za fudbalski klub sa 50 sponzora? Na dresu...

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.02.17. | 17:11

Argentinski petoligaš Sentenario de Nekijen odlučio da obori svetski rekord

Sentenario de Nekijen, klub iz petog ranga argentinskog fudbala, odlučio je da uđe u istoriju i Ginisovu knjigu rekorda kao klub sa najviše sponzora na dresu.

Izabrane vesti

Tim koji se takmiči u argentinskoj C ligi, prošle sezone nosio je 34 imena različitih sponzora, a ove godine pokušaće da taj broj uveća novim dizajnom svoga dresa. Na ovosezonskom plavo-belom dresu pojaviće se oznake čak 50 različitih kompanija, i to ne samo na grudima, već i na rukavima, leđima, ostavljajući tako vrlo malo prostora za grb i broj fudbalera na dresu.

Predsednik Sentenarija Gustavo Gomez objasnio je lokalnim medijima da je mesto na dresu za sponzore rezervisano u zavisnosti od količine novca koji uplaćuju tom klubu, mada ima i slučaja kada sponzori ne pomažu samo u novcu već i u robi.
“Svaka kompanija plaća koliko može, i bazirano na tome, pokušavamo da im omogućimo najbolje moguće mesto za reklamu na dresu. Nekada to činimo za novac, a nekada nam firme poklone recimo četovrotočkaš kojim naplaćujemo karte”, otkrio je Gomez.

Lepo su se dosetili, nema šta...

(FOTO: Twitter)  


tagovi

međunarodni fudbaldresoviArgentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara