""
""

Zvezda 6. septembra dobija pojačanje koje na Marakani trenira od aprila! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 14.08.15. | 17:23

Crveno-beli čekaju da Vladimiru Jovoviću istekne šestomesečna suspenzija kako bi ozvaničili saradnju

Čeka se Argentinac Viola, sportski direktor crveno – belih Blažo Raosavljević zagolicao je maštu navijača na promociji Mičela Donalda rečima da treba očekivati još dolazaka... Međutim, pored brojnih neizvesnosti jedna stvar je izvesna kada su u pitanju aktivnosti sportskog sektora Crvene zvezde do kraja prelaznog roka.

Zvezdu će šestog septembra i zvanično da pojača igrač koji od aprila trenira u Ljutice Bogdana. Reč je o krilnom napadaču Vladimiru Jovoviću, koga je odlazeći generalni direktor crveno – belih Zvezdan Terzić „lovio“ još u decembarskom prelaznom roku. Tada se obeštećenje Sutjesci ispostavilo kao nepremostiva prepreka, a onda se pojavio još jedan problem.

Izabrane vesti

Jovović je zbog udaranja sudije Miloša Novovića tokom duela protiv podgoričke Budućnosti zaradio šestomesečnu suspenziju koja važi na svim meridijanima. Brzonogi fudbaler, koji je bio jedan od najboljih igrača crnogorskog prvenstva, sankcionisan je 6. marta, što znači da pravo igranja stiče za nešto više od tri sedmice.

Crnogorski biser suspendovan sa šest meseci zbog udaranja sudije! (VIDEO)

Kazna koju mu je odrezao FS Crne Gore ostavio je mogućnost Jovoviću da se još tokom aprila preseli u Beogradi trenira sa Crvenom zvezdom.

On je prošao kompletne pripreme sa Miodragom Grofom Božovićem, ali se poslednjih dana pojavila informacija da će umesto u Zvezdi Jovović završiti u podgoričkoj Budućnosti.
„Čekamo da Jovoviću istekne suspenzija. Sigurno ćemo ga potpisati. Reč je o mladom i vrlo kvalitetnom igraču. On je reprezentativac Crne Gore... Tačno je da je Budućnost htela da ga potpiše, ali Jovović je vredan čekanja i ulaganja. Mislim da će biti pojačanje“, rekao je za MOZZART Sport sportski direktor Zvezde Blažo Raosavljević.

Reprezentativac Crne Gore, sposoban da igra na oba boka, zaoštriće i onako oštru konkurenciju na krilnim pozicijama. Trener Crvene zvezde Miodrag Božović trenutno može da se osloni na Vereda, Plavšića, Matosa, a po potrebi po krilu mogu da igraju Katai i Ugo Vijeira. Takođe i dalje je neizvestan status Gavrića i Parkera.

(Foto Star Sport)


tagovi

Vladimir JovovićSuperligaSrbijaEvropaFK Crvena zvezdaBlažo Raosavljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara