""
""

Zvezda i Bordo – čeka se poslednja ponuda za Vuleta!

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.01.16. | 13:14

„Francuzi nisu navikli da se cenkaju, nije to način njihovog poslovanja“, poručio menadžer mladog štopera Rade Ćaldović

Ne ide, ide, pa ipak – ne ide. I tako ukrug već sedam dana. Stav rukovodstva Crvene zvezde je da Vukašin Jovanović trenutno nije na prodaju, i da će Bordo morati da sačeka povoljniji trenutak i pored ponude koja prevazilazi dva miliona evra.

Saga oko njegovog potencijalnog transfera traje već desetak dana, pratile su je priče o „pojačanim“ ponudama. Supertalentovani štoper se trenutno nalazi na pripremama u Sloveniji, a odavno je rekao da je namestio glavu kao da će ostati u matičnom klubu.
„Dugo već traja ta priča. Meni kao agentu je važno da zaštitim igrača, jer sve ovo može da se reflektuje na njegove igre. On je jak momak, ali... Moramo malo svi da stanemo na loptu, da ne „razvlačimo“ Vuleta toliko po medijima. Istina je da su pregovori između Borda i Crvene zvezde obnovljeni, odnosno da se čeka konačna ponuda iz Francuske. Oni su takav klub koji sigurno neće da se cenka, nije to način njihovog poslovanja“, kaže za MOZZART Sport menadžer mladog štopera Rade Ćaldović.

Izabrane vesti

Da podsetimo prema nezvaničnim informacijama Bordo je spreman da za Jovanovića iskešira 2.400.000 evra plus 20 posto od naredne prodaje.

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na zvaničnoj Fejsbuk stranici


tagovi

Vukašin JovanovićSuperligaSrbijaRade ĆaldovićEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara