""
""

Zvezda i Pablo Mouče – raskid težak 150.000

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.12.16. | 16:53

Rukovodstvo Crvene zvezde i Argentinac traže model za prekid saradnje

Samo teoretski Pablo Mouče je i dalje član Crvene zvezde. Praktično, argentinski krilni fudbaler, koji je uz veliku pompu letos došao u Beograd, troši dane do kraja jesenje polusezone i čeka trenutak da pokupi pinkle i napusti prestoni grad Srbije.

Iako je pre dve sezone bio MVP turskog prvenstva Pablo Mouče je jedna od najvećih grešaka aktuelnog rukovodstva Crvene zvezde. Od igrača sa takvim minulim radom očekivalo se mnogo više...

Izabrane vesti

Krilni fudbaler koji je igrao i za reprezentaciju Argentine bio je najskuplja investicija Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku. Nezvanično, Mouče, koji za Crvenu zvezdu igra kao pozjamljeni fudbaler Palmeirasa, ima godišnja primanja od preko 400.000 evra.

Čelnici Crvene zvezde traže najbolji mogući modus da raskinu saradnju sa Moučeom...
Mouče je igrač sa CV-em koji je došao, u maju osvojio titulu, ali se nije adaptirao. Zašto, enigma je za sve nas. On je došao sa korektnim predlogom da raskinemo ugovor u decembru, jer želi da ode u drugi klub i igra. I ne ucenjuje Zvezdu, ne traži novac, otići će zbog svoje karijere“, poručio je nedavno Zvezdan Terzić.

Ipak, luksuz sa Pablom Moučeom koštaće Crvenu zvezdu. Ne toliko skupo kao kada je u pitanju Edson da Silva koji je za prevremeni raskid saradnje dobio 240.000 evra. Prema pojedinim informacijama Argentinac je spreman da potpiše sporazumni prekid pozajmice sa Crvenom zvezdom ako mu srpski šampion plati 150.000 evra... Izdatak za pustu kasu kluba sa Marakane, ali i jedino logično rešenje.

Mouče je nagovestio potencijal samo u prvom meču protiv La Valete. Sve ostalo je bilo veliko mučenje. Uspeo je u Superligi Srbije da upiše dve asistencije.

(Foto Star Sport)


tagovi

Zvezdan TerzićSuperligaSrbijaPablo MoučeEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara