""
""

Zvezda ispustila Jovovića zbog 100.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.01.15. | 09:14

Rukovodstvo crveno-belih namerava da supertalentovanog vezistu dovede na leto kao slobodnog igrača

Dileme više nema: supertalentovani fudbaler Sutjeske Vladimir Jovović u prolećnoj polusezoni neće nositi dres Crvene zvezde, saznaje portal Topfudbal! Iako je reprezentativac Crne Gore postigao dogovor sa srpskim šampionom, crveno-beli nisu mogli da ispune finansijske uslove nikšićkog ligaša!

Naime, čelnici Sutjeske, svesni negativnih iskustava koja su imali brojni klubovi u poslovanju sa Crvenom zvezdom, tražili su od Beograđana bankovne garancije da će dobiti obećanih sto hiljada evra. Pošto je račun kluba u blokadi Zvezdan Terzić i njegovi najbliži saradnici nisu mogli da ispune taj uslov, i jednostavno su odlučili da dignu ruke od Jovovića.

Izabrane vesti

Međutim, portal Topfudbal dodaje da Terzić već kuje plan kako da perspektivnog igrača dovede na stadion Rajko Mitić. Reprezentativcu Crne Gore na leto ističe ugovor sa Sutjeskom, pa će to biti idealna prilika da Beograđani završe transfer bez finansijskih ulaganja. Međutim, jasno je da će Crvena zvezda imati jaku konkurenciju. Prema pisanju ostrvskih medija tri premijerligaša drže na oku Vladimira Jovovića. Navodno, reč je o Aston Vili, Kristal Palasu, i Kvins Park Rendžersu.

(Foto Star Sport)


tagovi

Zvezdan TerzićVladimir JovovićSuperligaSrbijaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara