""
""

Zvezda otpisala Miloševića, Jovovića i Lukovića! Licenciran Ze Markos

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.07.17. | 16:22

Crveno-beli poslali spisak licenciranih igrača za prvenstvo

Pojačanja se još čekaju, u planu je i veliki broj odlazaka, ali poznato je sa kojim igračima će Crvena zvezda početi sezonu u Superligi.

Crveno-beli su Zajedniciposlali spisak licenciranih igrača i reklo bi se da nema velikih iznenađanja. Mesta među licenciranima nije bilo za vezistu Andriju Lukovića, levog beka Stefana Miloševića i crnogorsko krilo Vladimira Jovovića.

Izabrane vesti

Bivši član PSV-a Luković je došao u letnjem prealznom roku prošle godine. Međutim, nije uspeo da se nametne. Odigrao je svega pet prvenstvenih mečeva. Doživeo je sudbinu sličnu Stefanu Miloševiću, koji je Spartaku plaćen 200.000 evra. Nekadašnji omladinski reprezentativac Srbije je odigrao svega dva prvenstvena meča.

Sa druge strane Jovović je vreme provodio po pozajmicama. Bio je u OFK Beogradu, Napretku i Spartaku. Dodatni problem predstavlja činjenica da nema crnogorski pasoš.

Zanmiljivo je da su crveno-beli poslali licencirali brazilskog štopera Ze Markosa koji bi, prema nekim najavama, trebalo brzo da dobije šansu. Tu su i talentovani igrači rođeni 1999.godine.

Moguće je da će spisak igrača biti priširen sa Nemanjom Radonjićem, Borjanom i Milanom Rodićem.


tagovi

EvropaStefan MiloševićVladimir Jovović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara