"Milošević"
"Milošević"

Zvezda za reprezentativca daje 300.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.06.16. | 08:04

Na taj način biće nastavljena saradnja dva kluba, pošto je prošle godine Spartakov dres crveno-belim zadužio Srđan Plavšić

MiloševićNe može se reći da je Stefan Milošević novi fudbaler Crvene zvezde, jer nije parafirao ugovor sa crveno-belima, ali je sa obe noge u odajama srpskog šampiona. Kao što smo već najavili on će danas posetiti Marakanu kako bi dogovorio lične uslove sa čelnicima Crvene zvezde.

Da je posao blizu realizacije najbolje ilustruje činjenica da su odgovorni sa Marakane postigli dogovor sa Spartakom oko visine obeštećenja. Kako saznaje MOZZART Sport crveno-beli će subotičkom superligašu iskeširati 300 hiljada evra.

Izabrane vesti

Na taj način biće nastavljena saradnja dva kluba. Prošle godine je plavi dres crveno-belim zadužio Srđan Plavšić. Bio je to pun pogodak Crvene zvezde, pošto je Atomski Mrav bio kapitalno pojačanje i imao važnu ulogu u šampionskoj trci.

Zlatni Orlić sutra stiže u Zvezdu na pregovore! (VIDEO)

Na Marakani očekuju da se na sličan način razvija i momak koji je branio boje omladinske selekcije na Novom Zelandu. Tačnije, da se prvo adaptira na uslove velikog kluba, a da potom zauzme mesto uz levu aut liniju kada Ibanjez napravi inostrani transfer.

Dolazak Miloševića i dugo najavljivanog Fibela trebalo bi da bude uvod u buran letnji prelazni rok. Zvezda je na dobrom putu da reši pitanje kreatora igre, pošto je Gabonac iz Rostova Gelor Kanga pristao da se preseli na Marakani. Tačnije, preliminarno je mrdnuo glavom, pošto odlično poznaje aktuelnog šefa stručnog štaba. Afrikanac je projektovan kao zamena za Grujića.

Zvezda krenula jako: Posle Miloševića dolazi i Kanga! (VIDEO)

Fibel, Milošević, Kanga su prvi planirani paket kvalitetnih pojačanja. Veruju u Ljutice Bogdana da će dovesti još toliko do početka priprema. Neizvesno je hoće li se tražiti novajlija na poziciji desnog beka (Sisinjo trenutno na pol poziciji), a zbog broja stranaca možda je realnija varijanta da se dovede domaći krilni fudbaler i napadač.

Znači li to da će sa Jankovićem, Đurđevićem ili Pavlovićem pokušati da zaokruže prelazni rok?

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaStefan MiloševićSrbijaletnji prelazni rok 2016Gelor KangaEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara