Zvezdaši delili karte za Mačvu i igrali stoni fudbal sa navijačima

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.03.19. | 16:28

Na Marakani veruju u dobru posetu i pored toga što je u istom terminu na program košarkaški derbi

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su tradiciju započetu ovog proleća I dan pre meča na Marakani ponovo se družili sa navijačima. Danas su Gajić, Stojković, Jirka i Ričmond Boaći deliki autograme I igrali stoni tenis sa navijačima ispred TC “Delta Siti”.

Crveno-beli su pozvali navijače da sutra u 19 časova dođu na Marakanu I podrže ih u meču 28. Kola Superlige protiv Mačve. Bez obzira što se igra košarkaški derbi u istom terminu.
“Kad god smo slobodni iskoristimo priliku da se družimo sa zvezdašima. Danas ih je bilo u velikom broju što veoma raduje, pozvali smo ih na utakmicu i zaista se nadam da će ponovo isuniti tribine Marakane”, rekao je desni bek crveno-belih Filip Stojković.

Izabrane vesti

Zvezdini prvotimci su ovom prilikom prisutnima delili ulaznice za duel sa Mačvom, a Milan Gajić se osvrnuo na značaj podrške koju imaju sa tribina.
“Ovog proleća imamo izvanrednu podršku. Navijači su snaga Zvezde i nadam se da će do kraja borbe za duplu krunu nastaviti da nas bodre na isti način kao do sad”.

Veliku pažnju privukao je i Ričmond Boaći, a napadač nije skrivao ogroman motiv pred nastavak borbe za trofeje.
“Predivno je biti deo velikog tima kao što je Crvena zvezda, a upravo veličina kluba oslikava se u momentima poput ovih. Navijači su naš glavni pokretač i bez njih ni mi ne bismo bili na ovom nivou. Upravo zato zadovoljstvo je provesti svaki trenutak u druženju sa našim “, rekao je napadač crveno-belih.

 


tagovi

Ričmond BoaćiFilip Stojković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara