""
""

Zvezdi ponuđen Ognjen Ožegović!

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.05.16. | 08:19

Srpski napadač bi mogao da se vrati u klub u kojem je započeo seniorsku karijeru

Adam Mičel ostaje u Ljutice Bogdana, Tomas Fibel stiže sledeće srede, na meti je još jedan štoper i to domaći, a u međuvremenu Crvena zvezda mogla bi da reši i pitanje napadača. Dok je odbegli sin Uroš Đurđević i dalje jedna od opcija, na stadion „Rajko Mitić“ stigla je vrlo interesantna ponuda - Ognjen Ožegović!

Izabrane vesti

Kako javlja Sportski žurnal, momak koji je nedavno otišao put Kine i zadužio opremu Čangčuna mogao bi vrlo brzo da se vrati u Srbiju i to u matični klub, sa kojim je uplivao u seniorske vode. Ožegović je ponuđen srpskom šampionu kao idejno rešenje u navali za evropske kvalifikacije i odbranu titule u Srbiji. U Kinu ovaj 22-godišnji strelac stigao je na poziv nekadašnjeg trenera Crvene zvezde Slaviše Stojanovića. Ali kako je trener koji je prekinuo Partizanovu šampionsku dominaciju dobio otkaz pre gotovo 20 dana, nekadašnji centarfor Vojvodine je ispao iz kombinacije za prvi tim. 

Za Čangčun Ožegović je odigrao osam utakmica, u kojim je na četiri bio u startnih 11. Međutim i dalje nije uspeo da zatrese mrežu. 

Ožegović je u Kinu stigao posle odličnih partija u dresu Vojvodine, gde je na 18 utakmica upisao sedam recki u Superligi. Ali, najveću pažnju izazvao je igrama protiv Sampdorije u kvalifikacijama za Ligu Evrope, kada je bio jedan od najzaslužnijih za eliminaciju slavnog kluba iz Đenove. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaprelazni rok leto 2016Ognjen OžegovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara