AFRIKA: Ispoštovali nigerijski favoriti

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.04.21. | 22:37

U Egiptu Al Itihad uspešno nastavlja borbu za afrički Kup konfederacija

AL ITIHAD – ARAB KONTRAKTORS - 4:2

Izabrane vesti

(Fudbal, Egipat 1)

Domaćin je podigao formu u poslednjih par nedelja i to su na svojoj koži osetili Arab Kontraktorsi koji kada su poveli već na startu susreta, nisu bili svesni šta im se sprema. U periodu od 23. do 37. minuta usisao ih je tornado iz Aleksandrije. Tri puta se za manje od četvrt sata tresla mreža gostujućeg tima. Do kraja je pao još po gol na obe strane. Nastavljena je i praksa da u okršajima Al Itihada i ekipe iz Kaira padaju golovi na obe strane. To se dogodilo sedam puta u prethodnih osam međusobnih susreta.

ABIJA VORIORS – PLATO JUNAJTED - 2:1

(Fudbal, Nigerija 1)

Posle duela timova iz sredine tabele zaokružen je tip GG3+, a imajući u vidu izdanja obe ekipe u poslednjih mesec dana, takav scenario bio je očekivan. Abija Voriorsi su još jednom potvrdili da proteklih sezone znaju kako protiv Platoa koji je nastavio da igra po principu pobeda, poraz, pobeda, poraz. Oni koji su poverenje poklonili najuboljitijem napadu prvenstva nisu se pokajali i po završetku utakmice štiklirali su kvotu 1.65 na domaćina.

HARTLEND – ADAMAVA JUNAJTED - 2:1

(Fudbal, Nigerija 1)

Nijedan tim u Nigeriji nije bezopasniji od Adamave, a to je iskoritio domaćin za sedmu pobedu od starta sezone. Jasan pokazatelj da je Hartlend pravi izbor i da se isplati pohrliti za kvotom 1,53 na trijumf domaćina bio je i podatak da je Aadamava zabeležila samo dve pobede na poslednje 23 utakmice. Popularne fudbalske naučnike nije pokolebalo ni kada su gosti izjedančili u 51. minutu. Bili su dovoljno pribrani da srednim drugog dela ponovo povedu i sačuvaju prednost do poslednjeg sudijskog zvižduka.



tagovi

Internet klađenjeklađenjesportsko klađenjeAfrika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara