Remko Pasver (©Reuters)
Remko Pasver (©Reuters)

Ajaks doveo golmana od 37 leta

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.04.21. | 12:41

Potpisao Remko Pasver iz Vitesea

Klub za koji važi da ima najbolju omladinsku fudbalsku školu na svetu pohvalio se da je doveo iz Vitesea golmana od – 37 godina!

Njegovo ime je Remko Pasver i ove sezone zaista briljira na golu Vitesea. Na 11 prvenstvenih utakmica nije primio pogodak i to mu je bila preporuka za transfer u Ajaks. Pored toga, veteran rođen u Enshedeu će biti slobodan igrač u junu, ističe mu ugovor, pa će moći bez obeštećenja da se preseli u Amsterdam.

Izabrane vesti

Ugovor je već potpisan, važiće na dve godine, potvrdio je Ajaks na klupskom sajtu.

U poslednje dve sezone Remko je pokazao na golu Vitesea da je pouzdan i dobar golman, koji ume i da igra. Zato mislimo da je on prava osoba za Ajaks. Takođe možete da vidite da on što je stariji, to je bolji. Očekujemo i da Marten Stekelenburg potpiše kratkoročni ugovor, čime bismo imali stabilnu bazu za narednu sezonu“, rekao je Mark Overmars, sportski direktor Ajaksa.

Pasver je oduševljen što je u zenitu karijere postao deo najvećeg holandskog kluba.

Osećaj je neverovatan. Ajaks je klub velike tradicije i ima vrlo jak tim. To što sam postao deo njega je lepa nagrada za sav trud tokom svih ovih godina“, istakao je Remko.

Novi golman Ajaksa je karijeru počeo u Tventeu, potom je branio za Herakles, Go Ahed Igls, bio je tri godine u PSV Ajndhovenu, a 2017. došao je u Vitese, gde je u sezoni 2019/20 proglašen za igrača godine.


tagovi

AjaksHolandija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara