Filip Kostić (©Reuters)
Filip Kostić (©Reuters)

Ajntraht se sprema za život bez Filipa Kostića

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.07.20. | 17:15

„Ne pitamo se samo mi, nego i igrač“, priznaje Fredi Bobić

Nadaj se ostanku, ali se spremaj za rastanak. Tako razmišlja uprava Ajntrahta kada je Filip Kostić u pitanju pred letnji prelazni rok.

Srpski fudbaler je veoma tražen na tržištu, jer je igrač koji može da bude i krilo i krilni bek i na obe pozicije je sjajan. Samo u ovoj sezoni na 50 utakmica je postigao 12 golova, dok je za 18 bio asistent.

Izabrane vesti

Sportski direktor Ajntrahta Fredi Bobić priznao je da su u klubu svesni da bi mogla da im stigne za Srbina ponuda koja se ne odbija.

Filip je srećan ovde. Oseća se komotno, ali isto tako može da se dogodi da ga pustimo da ode. Ne zavisi sve od nas, nego i od igrača. Mogu da zamislim da Kostić i ostane: navijači bi bili srećni, igrači srećni, ja bih bio srećan“, priznao je Bobić.

Ozbiljna priča oko Kostića je bila sa Interom kada je Antonio Konte došao za trenera. Pisalo se da su nerazuri poslali ponudu od 40.000.000 evra, ali da je Ajntraht odbio. Tada je mogao, slili su se silni milioni u klub od prodaja Jovića, Halera...

Za Filipa Kostića važi stav da će možda otići, ali se Ante Rebić sigurno neće vratiti u Frankfurt.

Imamo dogovor sa vlasnikom Milana da sednemo da pričamo kada se sezona završi. Ne verujem da je Rebić spreman da se vrati kod nas, na nekadašnju platu“, rekao je Bobić.

S druge strane, Andre Silva će ostati u Ajntrahtu.

Njemu je ovde lepo, mi smo njim zadovoljni i verujem da će ostati duži period u Ajntrahtu“, podvukao je Fredi Bobić.

A, nadaju se u klubu i da će naredna sezona biti dosta bolja od ove, pošto je Ajntraht završio sezonu na devetom mestu.


tagovi

Filip KostićAjntraht FrankfurtFredi Bobić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara