(©Reuters)
(©Reuters)

Alberto besan na Lotita: Kupuju privatni avion, a nas ne plaćaju

Vreme čitanja: 2min | sub. 14.11.20. | 05:52

Vezisti Lacija se nije dopala odluka predsednika da 120. rođendan kluba proslavi kupovinom aviona

Kada je letos trebalo pojačati igrački pred dugo iščekivano učešće u Ligi šampiona predsednik Lacija Klaudio Lotito je zavrnuo slavinu. Nije se ništa drugo ni moglo očekivati, pošto na Olimpiku već godinama unazad štede na fudbalskoj pijaci. Zbog toga je vest da je Lacio u korona krizi ''pazario'' novi privatni avion stigla iznenađujuće. I izazvala nezadovoljstvo jednog od najboljih fudbalera rimskog kluba Luisa Alberta.

Naime, Lotito je odlučio da kupovinom novog timskog aviona, Boing 737, proslavi 120. godišnjicu kluba i ujedno povratak u Ligu šampiona. Međutim, to je izazvalo bes kod Alberta, koji se povodom pomenute situacije oglasio na društvenim mrežama.

Izabrane vesti

Video sam avion, ali mi moramo da ga platimo. Oni kupuju stvari, ali nas ne plaćaju”, izjavio je Španac na, barem kod nas, ne preterano popularnom Tviču.

No, nije se ni tu zaustavio, već je na svom Instagram profilu dodao:

Sve je to lepo, ali kada će brinuti za one koji su u avionu? Pretvaraju se...”, napisao je plejmejker Bjankoćelesta.

Kako navodi La Republika, upravo je Alberto bio jedan od fudbalera koji je odbio smanjenje plate početkom pandemije. Isti list tvrdi da je Lacio isplatio primanja igračima za jul i avgust, odnosno da za septembar ima rok do 1. decembra prema novim pravilima Fudbalskog saveza Italije. Ostaje da vidimo da li će neko od saigrača zauzeti Albertovu stranu i hoće li Španac snositi posledice zbog upućenih reči.


tagovi

Klaudio LotitoLuis AlbertoLacio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara