Aleksis se vraća u Englesku

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.03.22. | 10:21

Malo je verovatno da će ga Inter zadržati i nakon leta...

Čileanski napadač Aleksis Sančez (33) mogao bi na leto da se vrati u Englesku. Kako navode italijanski mediji u sportskom sektoru Intera na čijem je čelu Bepe Marota trenutno ozbiljno raspravljaju o sudbini iskusnog napadača.

Sančez je plaćen 7.000.000 evra neto po sezoni, a njegov učinak na terenu po mišljenju mnogih nije adekvatan. Pritom, crveni karton što je dobio u revanšu protiv Liverpula kojim je praktično ubio sve nade Nerazura da mogu do drugog gola i produžetaka, samo je podstakao da krenu priče ove vrste.

Izabrane vesti

Kalčomerkato navodi da će konačna odluka biti donešena u najskorijoj budućnosti. Sančezu ugovor ističe za na leto 2023, pa su pred Marotom i njegovim saradnicima samo dve mogućnosti: novi ugovor za Čileanca (po mnogo slabijim uslovima od aktuelnih) ili prodaja za siću.

Kako trenutno stvari stoje opcija pod dva deluje kao dosta realnija.

Prema pojedinim izvorima u ugovoru Alekisisa Sančeza čak postoji izlazna klauzula postavljena na svega 4.000.000 evra?! To su međutim plasirali mediji sa Ostrva, čiji su klubovi za sada jedini pokazali interesovanje za napadača Intera i koji verovatno jedini mogu da ispune njegove finansijske zahteve.

U pitanju su navodno Njukasl i Vest Hem.


tagovi

Aleksis Sančez

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara