Komentari na vest

Američki novac ulazi u Inter

P

Pjanic sa tri zuta

pre oko 3 godine

@Igor78 Druze, ja znam da bi ti voleo da Inter duguje milijardu...ali za trenutak ne budi juventin vec pravilno procitaj sta pise. A pise da kompanija koja poseduje Inter duguje milijardu evra. Ne Inter.
G

Gile Interista

pre oko 3 godine

Igor papir trpi sve pa i moze da se navede da je dug Inter i vise od milijardu, da je tako akcije kluba bi odavno imale vrednost jednako nuli, opusti se druze, Inter ce od sledece sezone biti samo jaci a ne slabiji klub i to iz vise uglova gledano, ide i financijska inekcija od 50 milona eura za osvojen Skudeto, italijanski savez fudbala mora toliko da uplati Interu za osvojen Skudeto bice para ovih dana, DAZN je otkupio Seriju A TV prava za 2,5 milijarde eura, Interu ide i tu ogroman novac kao Sampionu za ovu sezonu
S

Svaka_mera

pre oko 3 godine

"ne bi li okončao vladavinu Juventusa u Italiji i napravio iskorak u Evropi. Ipak, šanse Intera u tim namerama se nisu povećale" Ovo je vec bas neobjektivno sa vase strane, pa kako Inter nije okoncao vladavinu Juventusa, kad osvajaju Skudeto... drugo otkad su Kinezi u klubu Inter je redovan ucesnik LS, ako to nije stabilizacija ja ne znam sta je. Plus finale LE kakvo god da je takmicenje, Inter je ponovo na mapi krema svetskih klubova. To sto je Suning zbog odluke kineskih vlasti sprecen da upumpava kes u inostranstvo nema veze konkretno sa klubom (osim naravno potrebe da dodju novi vlasnici koju mogu nesmetano da posluju). Suning kao Suning je milijarderska kompanija, njima ni gubitak od milijardu ne predstavlja nikakav udarac, ali jednostavno morace da prodaju klub da bi ostao u vrhu.
I

Igor78

pre oko 3 godine

Jesi li pročitao da Inter duguje MILIJARDU eura, i da dug dospeva krajem godine?! Jel shvataš da su titulu platili kreditima, a nemaju para da ih vrate? Čak i da korone nije bilo ne bi mogli da ovo plate, druže, ovo je čista finansijska spekulacija i predmet za stečaj u dužem roku jer ne možeš poslovati sa tolikim platama igrača a nemaš odakle da pokriješ... Veliki klubovi su veliki dužnici, plaćaju nenormalne cifre a posle kukaju na UEFA i ligu šampiona. Ako nemaš, nemoj da kupuješ!
Z

Zoi

pre oko 3 godine

Igore ne duguju milijardu nego 5, ove sa mozart sporta ako pitas oni su vec prodali ceo tim i poslali Inter u Seriju B :)))
G

Gile Interista

pre oko 3 godine

Odlicno lepe su ovo vesti, prica se vec par dana za ove novce, iskreno se nadam da ce se ovo desiti, potrebne su ove pare Interu kako bi stabilizovali plate i ostale stvari u klubu, za dve nedelje mogu vec da rade na prelaznom roku i tako budu prvi klub u italiji koj se nece opteretiti stanjem na tabeli, to vec moze da im bude prednost za sledecu sezonu
U

Urgh

pre oko 3 godine

Ko god da uđe u posao, neće izaći gladan i bez posla sigurno
А

Александар

pre oko 3 godine

Ови су га угасили. Где уђу амерички шпекуланти ту ни коров више не расте.
B

Bicman

pre oko 3 godine

U duhu imena kluba - Kinesko-Americki FC Internationale! :)