Karlo Ančeloti i Luka Modrić (Reuters)
Karlo Ančeloti i Luka Modrić (Reuters)

Ančeloti potvrdio preokret, Modrić će biti spreman za Siti

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.05.23. | 15:06

Melem za uši navijača Real Madrida

Dva čoveka imaju verovatno najveći uticaj na igre, rezultate i mentalitet čitavog tima Real Madrida - Luka Madrić i Karim Benzema. Zbog toga je informacija od pre tri dana, da hrvatski vezista zbog povrede neće moći da nastupi u prvom polufinalnom okršaju Lige šampiona protiv Mančester Sitija, zakazanom za utorak 9. maja.

Međutim, prvog dana maja, situacija za Kraljevski klub daleko je pozitivnija, a najnovije prognoze optimističnije u odnosu na prvobitne. One kažu da bi jedan od najbolji vezista planete mogao na teren već za vikend kada će se Real Madrid boriti za pehar u Kupu kralja sa Osasunom. Samim tim, izvesno je da će biti na raspolaganju Karlu Ančelotiju i za utakmicu sezone protiv Mančester Sitija na Santjago Bernabeuu.

Izabrane vesti

“Imamo dobre vesti u vezi sa Modrićem. Moguće je da će biti spreman već za utakmicu u subotu", rekao je Ančeloti i nastavio: "Militao je dobro, imao je problem lične prirode, vratio se kada je trening već počeo i počeće utakmicu sutra. Alaba nije dostupan, ali poput Modrića, očekujemo ga za subotnji duel. Valverde tek treba da bude ocenjen, mada je danas pomalo trenirao."

Luka je zbog povrede mišića za sada propustio samo okrašaj sa Almerijom minulog vikenda, a neće ga biti na terenu ni sutra kada još aktuelni šampion Španije gostuje Real Sosijedadu u San Sebastijanu.

Modrić ove sezone u nogama ima već 44 utakmica u šest postignutih i šest nameštenih golova. Međutim, njegov doprinos igri i stabilnosti Real Madrida najmanje se ogleda kroz brojke. I zato Sitiju, bez obzira na vrhunsku formu Erlinga Halanda i Kevina De Brujnea nikako neće biti svejedno naredne sedmice kada stigne na madridski fudbalski hram.


tagovi

Luka ModrićReal MadridKarlo Anćeloti

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara