Ančeloti (© Reuters)
Ančeloti (© Reuters)

Ančeloti zaražen koronom, neizvestan za Čelsi

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.03.22. | 10:54

Real u neočekivanom problemu

Do pre desetak dana ambijent na stadionu „Santjago Bernabeu“ bio je skoro savršen. Real je preokretom nad Pari Sen Žermenom izborio plasman u četvrtfinale Lige šampiona, delovao ubedljivo u Primeri, da bi ubedljiv poraz od Barselone (0:4) aktuelizovao sumnju u ovaj tim. Ona postaje dodatno uvećana posle saznanja da će u bliskoj budućnosti biti lišena šefa stručnog štaba.

Kraljevski klub je objavio da je italijanski strateg pozitivan na koronu i da u narednim danima neće biti u situaciji da pomogne ekipi. Po dolasku u trening centar lidera Primere Ančeloti je testiran, njegov rezultat je pozitivan i posledično tome izolovan je od tima.

Izabrane vesti

To znači da će Karlo Ančeloti propustiti gostovanje u Vigu, gde Real gostuje Selti u subotu veče, što ne bi trebalo da predstavlja veliki problem, ako se zna da ima devet bodova više od Sevilje na vrhu tabele La Lige. Opterećenje je u činjenici da je naredne srede na Stamford bridžu na programu prvi duel četvrtfinala Lige šampiona sa Čelsijem, a za Los Blankose ne bi bilo dobro ako bi taj meč morali da igraju bez saveta prekaljenog stručnjaka sa klupe.


tagovi

Real MadridKarlo Anćeloti

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara