(©Reuters)
(©Reuters)

Ansu Fati prelomio – odlazi iz Barselone

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.08.23. | 17:00

Prelomila mala minutaža protiv Hetafea

Kada ti trener kaže da ne računa na tebe i da je najbolje da potražiš novi klub, najpametnije je da ga poslušaš. Da se ne inatiš i probaš nešto da dokazuješ.

Kada je Ćavi rekao Ansuu Fatiju pre nekoliko nedelja da je najbolje za njega da pronađe novi klub, mladi fudbaler je rešio da se inati. Odlučio je da ostane i da se bori za mesto u timu. Ali, sada posle svega, naučio je na teži način. Pošto na početku sezone nije kod trenera „ni na mapi“, Fati je podigao belu zastavu. I saopštio je čelnicima Barselone da želi da ode, javlja AS.

Izabrane vesti

Prelomila je sve utakmica protiv Hetafea, kada je Fati, iako je Barselona jurila gol (0:0), ušao u igru tek deset minuta pre kraja i to kao treća izmena. Tada je shvatio da za njega tu zaista nema mesta. A, pride Ćavi traži još pojačanja u napadu.

Kako pišu danas španski mediji, mladi fudbaler je posle utakmice rekao svojim zastupnicima da mu pronađu novi klub, u kojem će redovno igrati, jer to je jedini način da nastavi pravilan fudbalski razvitak.

U prvi mah se pojavila informacija da bi Ansu Fati mogao u Atletiko Madrid, međutim, Jorgandžije se nisu javile Barseloni sa namerom da kupe mladog napadača. Biće to jurnjava do kraja prelaznog roka...


tagovi

Ansu FatiBarselonaPrimera

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara