Komentari na vest

Arsenal udara čvrste temelje i pravi novi projekat, pojačanjima harmonija i koncept ispred Lige šampiona

R

ROX

pre gotovo 2 godine

Edu i Arteta ko Iliev i Stolica
G

Gost5

pre gotovo 2 godine

Ovaj Gabriel Jesus Kad je stigo u city ja Sam mislio da je to Taj napadac. Ovaj guardiola ga Nije pustio nijednu sezonu da odigra svaku tekmu, pa GA bacivo na krilo itd. Za mene je on Jos uvek super igrac I nadam SE da CE pokazati Kad GA pustis koj darmar CE napravit.

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Gost300 Tomijasu ce 99% igrati beka a Saliba veliki znak pitanje koliki je kalibar za Premijer Ligu
G

Gost300

pre gotovo 2 godine

Znam da ce Tomi igrati beka,ali je on stoper,na pripremama protiv celsija je i Wajt igrao beka,a Saliba je kalibar za sve samo da produzi ugovor i ostane,vidjeces...

Petran

pre gotovo 2 godine

Opet su najjači ovi što pljuju Xhaku, a opet će da igra lol
M

Mik 6

pre gotovo 2 godine

Sve ekipe u Premijer ligi se ludački pojačavaju tako da ove godine prvenstvo odlučuju utakmice vodećih sa ekipama iz donjeg dela tabele i naravno ovo SP koje će poremetiti sve. Arsenal ima dobru ekipu, produžava klupu ali je mnogo sreće još tu potrebno za borbu za titulu ili čak jedno od mesta u LŠ.
V

Vare

pre gotovo 2 godine

Ima tu dobrih igrača nije loš tim ali realno borba će biti za ligu šampiona za četvrto mesto.i dalje su jako dakeko od top timova.fali im makar jedan igrač top klase prava zvezda da bi bili bolji.
b

bgcz

pre gotovo 2 godine

nije u Engleskoj dovoljna jedna zvezda. Probali Ozila, Aleksisa pa Obamejanga. Sve prodaju jednog pa dovedu drugog. Moraš da ih upariš i da probaš da ih zadržiš sezonu-dve dok se ne razigraju. Prošlo je odavno vreme u Engleskoj kad si mogao da jednom zvezdom da juriš titulu. City ima zvezdu u špicu, 2-3 u sredini, ponajbolje defanzivce i skupog golmana. Liverpul nešto manje ali ne zaostaje puno (najskuplji golman, najskuplji half, Salah, Mane..). Čelzi slično, Junajted u svoje vreme isto. evo i Totenhem sa dve zvezde uze bodova u konferenciji skoro ko Flora, a u prvenstvu ni da prismrdi. Engleska liga je surova. Zinčenko je odličan igrač i leći će fantastično Arsenalu, ali on čovek tek 15i, 16i igrač šampiona. Žesus je ozbiljnija karika. Takvih im treba još 5-6 za ozbiljnu ulogu i to tek za 2 sezone kad se sve skocka.
d

djalminhaa

pre gotovo 2 godine

odlicno odradjen ceo sistem zadnjih godinu dana,ali ne moze se ni dovesti 30 igraca,niti oterati toliko,jer ipak se velik krs skupljao godinama unazad...ali sad tek mozemo pricati o arteti kao treneru,jer je dobio sta je trazio,izgradio je tim koji se i meni svidja i za sad mi sve to lepo obecava...lepo mi deluje i mnogo ozbiljnije i taj visok presing,a i trka koja je dodatno pojacana...naravno i kvalitet je veci a i svi ti mladi momci su zreliji za pi jednu sezonu...sve u svemu,ocekujem sve bolji arsenal.

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Treba I'm Realno Jos jedan stoper I vezni da bi bili kompletan tim da nemaju velikih oscilacija kao ranijih sezona
G

Gost300

pre gotovo 2 godine

Ne znam stace im jos jedan stoper ako ostane Saliba,tu je Gabriel,Wajt,Tomijasu je isto stoper,a i Tirni moze igrati,igra cesto za Skocku,jednog cvrstog veznjaka da cini bedem sa Partijem i ekipa bombona...
B

Berlondo

pre gotovo 2 godine

Arsenal osvaja ligu
M

Milojko Arsenic

pre gotovo 2 godine

Mlad,jak tim i brutalnih karakteristika ali kao da nesto fali da bi to bilo..
G

Goster

pre gotovo 2 godine

dobra dva letnja prelazna roka je odradio arsenal ali se godinama previše krš igrača tu skupljalo Soares,Beljerin,Džaka,Elneni,Pepe,fali im jedan desni bek i napadač razbijač i mogu u top 4 ovako,kažem dobra pojačanja fine pare su dali ali ostalo je još rupa da se popuni i skarta da se očisti
G

Gostq

pre gotovo 2 godine

Ovi mogu da budu treci,a mogu i osmi.Ali mislim da su jaci samo od Junajteda od ovih ekipa.Junajted nista nije promenio osetno,ne znam cemu se nadaju.Arsenal doveo igrace koji su bili igraci uloge,ako prerastu odma,bice top pojacanja.Celzi malo jaci,ipak su imali bitne odlaske.Totenhem bi morao jos da se pojacao,makar stoper,veznjak(sa ofanzivinim karakteristikama)i napadac/krilo.Ovaj dvojac vec nedodirljiv,pogotovo Siti,Liverpulu mozda se dese mali problemi zbog tumbanja ofanzivnog dela.Vest Hem i Aston Vila mozda iznanedjenja sezone.Ali ajde samo nek krene,da uzivamo.
s

sva

pre gotovo 2 godine

sreca pa siti nije istunbarao ofanzivni deo.Prodali zlatnog dzokera zesusa,strerlinga koji je dao bezmalo 100 golova za njih a doveli halanda koji je masina ali macka u dzaku sto se tice povreda
T

Trololo

pre gotovo 2 godine

Cekaj, salis se? Junajted nije uradio nista osetno, ali zato Arsenal jeste? Arsenalovo jedino pojacanje je Jesus, ostalo mrka kapa. Minimalne sanse da zavrse u top 4.
И

И

pre gotovo 2 godine

Све је то фино, али тренер којем је Џака највише зацементирани играч у стартних 11 не улива поверење да је добар тренер. Што се тима тиче, одличан. Што се тренера тиче и даље врло упитан, тешко је рећи да ли је добар или лош, има много контрадикторности.

RossoneroVero

pre gotovo 2 godine

U pravu si, nije Liga Šampiona sve - pare su SVE. Ne vidimo niti jednog dobrog igrača da dolazi u Italijansku i Špansku ligu već ih samo PL čerupa. Jes baš bi igrao LŠ Gabi Žezus za 50% manju platu, igraće igrači i Championship narvano - sviđa im se grupa i to što grade ulazak u PL, ma ajde molim te šta ovaj napriča. Evo i Botman i Skamaka, sve vrište iz zvega glasa 'nije LŠ sve, ima nešto i u ljubavi prema fudbalu'. Koješta!
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

I dalje fali vezni ( tilemans), a rekao bih i desni bek. Tomijasu se cesto povredjuje, defanzivno je dobar dok u ofanzivi uopste ne doprinosi. Ben vajt je ipak stoper, moze da zakrpi tu desnu stranu, ali ne na duze staze svakako. Lampti ili arons bi bila dobra resenja. Nadam se da nisu pogresili sa edijem, iskreno, izgleda mi tanko za 2.spica, al hajde da vidimo. Ostalo je odlicno. Mnogo dublja ekipa nego prosle sezone, a to je i kostalo lige sampiona na kraju. Mislim da mogu do top4
G

Gost300

pre gotovo 2 godine

Tileman se igracina,ali ja mislim da Arsenalu vise fali igrac koji moze zamjeniti Partija,jer ne daj Boze da se on povrijedi,nema vise zamjene,a za organizatora igre sto Tilemans jeste,ima Odegard i Vijeira,a za cvrstinu na sredini nema niko ni blizu kvalitet kao Parti...