Pjerluiđi Golini (©Reuters)
Pjerluiđi Golini (©Reuters)

Atalanta ostala bez Golinija, a PSŽ bez Veratija

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.08.20. | 13:43

Uoči okršaja u Ligi šampiona

Dva tima, jedna utakmica i dve povrede standardnih prvotimaca. Atalanta i Pari Sen Žermen će u oslabljenim sastavima izaći na teren u međusobnom duelu u četvrtfinalu Lige šampiona.

Atalanta je ostala bez golmana. Kako pišu italijanski mediji, čuvar mreže Boginje Pjerluiđi Golini je povredio ligamente kolena i za njega je ova sezona završena.

Izabrane vesti

Golini je povredu doživeo u četvrtom minutu utakmice poslednjeg kola Serije A protiv Intera, ali su se u Atalanti nadali da nije u pitanju veliki problem, koji bi „jedinicu“ odvojio od gola. Ipak, lekarski nalazi su doneli loše vesti, pa će mrežu crno-plavih protiv Pari Sen Žermena čuvati Marko Sportijelo, koji je ove sezone šest puta bio na golu tima iz Bergama.

Međutim, problemi su i na drugoj strani. Pored toga što se ne zna još da li će Kilijan Mbape moći da igra, a malo ko veruje u to, povredio se i Marko Verati.

Iako će i italijanski vezista doputovati u Lisabon sa ekipom, kao Mbape, francuski mediji pišu danas da sigurno neće moći da igra protiv Atalante, a da su male šanse da bi mogao da zaigra i kasnije, ako bi Sveci prošli dalje.

Verati je povredio list, pretpostavljalo se da neće moći da igra protiv Atalante, ali su u se u klubu nadali da bi mogao da posle toga pomogne ekipi, ako PSŽ dođe do polufinala. Ipak, ništa od toga...


tagovi

AtalantaPari Sen ŽermenLiga šampionaPjerluiđi GoliniMarko Verati

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara