Komentari na vest

Bajern renovira vezni red, sve bliže i Konrad Lajmer

I

Igor78

pre oko 2 godine

A u redu je kasa Bajern “čerupa” budesligaše i uzima igrače kojima ističe ugovor za 12 meseci tako što oni namingu igraču a o da ovaj izjavi javno da želi u Bajern, a kada isto to uradi Barselona u vezi Levandovskog, to je onda nepoštovanje!? Licemeri
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 godine

Morace i Partizan Bajernovim stopama ali prvo da nadje ozbiljnog trenera pa onda ozbiljna pojacanja.
g

gde će igrati Laimer i Gravenberh ako

pre oko 2 godine

se zna da Kimih i Gorecka igraju kad su zdravi stalno startnu postavu, a i u najboljim su godinama. Ne verujem da će Nagelsman opet vraćati Kimiha na desnog spoljnog. Znači ako budu zdravi igraće 85 % mečeva po 90 minuta. Možda se menja formacija, ko zna. Ima li neki ovde navijač Bajerna da je upućeniji u ove poteze Salihamidžića i Nagelsmana? ps. plus i Sabicer može da igra centralnog veznog lagano.
T

Tpb

pre oko 2 godine

Kimih i Gorecka igraju prvu da,ali Gorecka je malo sklon povredama Bajern igra na tri fronta treba im jak roster s obzirom da ih napustaju Toliso i Roka ne mogu samo ostati sa Kimihom,Goreckom i Sabicerom koji nije zadovoljio u prvoj sezoni.
R

Robert Lewandowski

pre oko 2 godine

Nojer (Ulrajh) Dejvis (Omar Ričards/Borna Sosa) Ernandez (Upamekano, Nianzu) Kulibali npr / neki drugi stoper (Pavar) Mazraui (Stanisic) Kimih (Lajmer) Gorecka (Gravenberh) Miler (Zabicer) Mane (Sane) Koman (Musiala) Lukaku (Cupa) ideja je da tim izgleda ovako nekako. Bajern igra na tri fronta, sezona ce biti jako naporna i bez 20 top igraca nema sta da se trazi u tom pohodu. Miler je u godinama, Gorecka sklon povredama, Kimih ce mozda nekada igrati desno i zato je bitno da imaju jaku konkurenciju u veznom redu. Igrace nekada Nagelsman i sa 3 nazad, pa mu trebaju igraci raznih karakteristika. Lajmer je defanzivni vezni, Gravenberha vide kao 8-cu, isto kao i Zabicera. Musiala ce isto imati ulogu u veznom redu.