Alfonso Dejvis i Jozua Kimih (Reuters)
Alfonso Dejvis i Jozua Kimih (Reuters)

Bajern se ne predaje: Uskoro razgovori sa Kimihom i Dejvisom, hoćemo Mukijelea

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.01.24. | 18:05

Nemački šampion se neće tako lako odreći zvezda

Namere direktnih rivala da se počaste u Bajernu igračima kojima je ostalo još po godinu i po dana ugovora neće tako lako proći, poručuju iz Minhena.

Real Madrid već dugo „peca“ Alfonsa Dejvisa kojem saradnja sa Bavarcima ističe u leto 2025. dok je Pari Sen Žermen došao na ideju da dovede Jozuu Kimiha koji takođe ima istu dužinu ugovora. Ipak, Bajern se neće tako odreći svojih zvezda i sprema se da počne pregovore o produžetku saradnje.

Izabrane vesti

PSŽ je imao ideju da angažuje Kimiha već ove zime u sklopu trampe za Nordija Mukijela ali do toga neće biti ništa. Sveci ne odustaju i pokušaće da dovedu nemačkog univerzalca na leto kada uđe u poslednju godinu ugovora ali je Bajern spreman i za to.

„Mogu samo da se nasmejem na te vesti. Sve to su nategnute informacije. Kimih je veoma važan igrač i jedan od naših lidera. Uskoro ćemo da sednemo i da razgovaramo o njegovoj budućnosti. Znamo šta Bajern ima u Jozui Kimihu“, rekao je danas Bajernov direktor Krištof Frojnd.

Ipak, ne krije da je zainteresovan za Mukijelea kojeg želi trener Tuhel.

„Videćemo šta nam je potrebno. Ne želim o imenima, ali Mukijele je igrač koji pokriva poziciju desnog beka i svakako da nam je interesantnan“.

Što se Dejvisa tiče i interesovanja Reala, Frojnd kaže:

„Već dugo se spekuliše o tome. Alfonso ima ugovor sa nama do 2025. i siguran sam da uživa u Bajernu. Želeli bismo da ostane duže od toga u Bajernu. Uskoro ćemo početi pregovore i sa njim“.



tagovi

Kristof FrojndAlfonso DejvisDžošua KimihZimski prelazni rok 2024Nordi Mukijele

Obaveštavaj me

Bajern
PSŽ
Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara