Komentari na vest

Barselona bez Aguera do novembra

Lanmi23

pre preko 2 godine

Kun je odigrao svoje...
N

Novak majstor

pre preko 2 godine

Ovaj klub se gadno raspada,ostali pike lengle alba i grizman da im nose igru,nece u ls uci
H

Hahahahaa

pre preko 2 godine

Lik povrediopalac igrajuci PES
J

Jag eter

pre preko 2 godine

Potpuno ocekivana i normalna stvar. Telo nema istu gipkost sa 25 i 35, verovatnoca povreda je 10 puta veca. Sa 20 godina raspalis po lopti bez zagrevanja i idemo. Sa 40 ako to uradis zovu ambulantu. Tako je i njima bez obzira koliki su sportisti. Evo Ibra kakav je profesionalac i zver, pa koliko je samo povredjen poslednjih 5 godina. Kavani sve cesce i cesce. Riberi koliko se povredjuje.. Svi preko 33 godine. Izuzetak su Mesi i Ronaldo, ali videcemo da nisu ni oni od gvozdja uskoro. I Ronaldo, onakav atleta samo da se malo nedovoljno zagreje to je par meseci pauze. Medjutim njih dvojica sigurno bri u o svemu. A oni koji su malo neozbiljniji i ne shvataju svoje godine se povredjuju kao od sale. A Aguero tesko da ce vise sastaviti 4 meseca fudbala bez pauze.
H

Homer

pre preko 2 godine

Znao je Pep u kom je stadijumu Aguero, zato ga je i oterao
M

Mrcau

pre preko 2 godine

Moze Barselona sasvim lepo da se slozi, pa nisu oni neki Stouk bez Mesija!Imaju oni svetske igrace, da vrate Kutinja napokon u tim i da ga stave na mesto 10 pa da opet pocne da kida a ne da se gura na krilo a decko nema ni pola brzine sto se trazi za tu poziciju!Na krilima Grizman i Dembele, Kutinjo iza i napad Depaj-Aguero!
W

WanBi

pre preko 2 godine

Ma da, još Fati i Braithwaite, odbrana im ne treba, igraće sa jednim igračem pozadi
N

Nemanja77

pre preko 2 godine

Kutinjo je samopouzdanje u minusu a i dalje postoji sansa da ga Barsa proda. Sve to sto si rekao zvuci lepo na papiru ali Barselona nema nikakve sanse za bilo koju titulu ove godine osim mozda kupa. U ligi im je trece mesto maksimum a u Ligi Sampiona da se raduju ako dodju do osmine finala
D

DusanGost

pre preko 2 godine

Pa taj Aguero je povredjen po d kako je po re 10 godina otisao iz Atl. Madrida. Develi ga da se druži sa Mesijem a sad im i ovaj ode... Da Mrkela nije slučajno ovih dana po Barceloni hodao ?
Z

Zizuu

pre preko 2 godine

I bez Mesija i povredjenog Aguera su bolji od Reala, mnogo bolji.. To cete tek da vidite ove sezone...
@

@zizuu

pre preko 2 godine

I to si zakljucio nakon jedne prijateljske utakmice? Prosle sezone Messi je dao 30 golova, bas da vidim kako ce to nadoknaditi. Mislilo se i za Real da ce prodisati nakon odlaska CR7 ali ipak ne, previse golova su davali i resavali dosta utakmica tako da im pad tek sledi al to ce se videti na kraju sezone kad se budu borili za ligu evrope