Serhio Aguero (©Reuters)
Serhio Aguero (©Reuters)

Barselona bez Aguera do novembra

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.08.21. | 11:38

Prve vesti o povredi Argentinca

Nije dobro počela saradnja Serhija Aguera i Barselone. Od idilične, zbog dolaska kao slobodan igrač u klub u kom je prva zvezda njegov kum, do košmarne zbog odlaska upravo Lea Mesija, a onda i povrede.

Piše se, čak, da je doskorašnji napadač Mančester sitija tražio od svojih advokata da pronađu način za raskid ugovora posle samo dva meseca od njegovog potpisivanja, ali je to demantovao. Doduše jednom rečenicom, u izjavi datoj iz automobila.

Izabrane vesti

I pored toga što je rekao da ostaje cele godine (ugovor potpisan na dve), navijači Barselone moraće da sačekaju na nastupe argentinskog golgetera u dresu njihovog kluba. Po prvim informacijama. Aguero će zbog povrede tetive lista desne noge na treningu pauzirati deset nedelja, odnosno do sredine nevembra.

Ovu vest objavio je katalonski Sport, dobro upućen u dešavanja u Barseloni, dok u zvaničnom saopštenju kluba piše samo da se očekuju rezultati detaljnih lekarskih pregleda.

Ukoliko Argentinac zaista ne bude igrao do novembra, biće to značajan udarac za Katalonce u mečevima u kojima se hvata zalet u šampionskoj trci Primere, ali i u borbama za osminu finala Lige šampiona.

Na duži period Barselona će biti bez Usmana Dembelea, dok se čekaju analize o povredi kolena Klemena Lenglea, ali ima i pozitivnih vesti iz ambulante pošto se Ansu Fati vratio treninzima, odvojeno od ekipe, a Ronald Kuman ponovo može da račina na Felipea Kutinja.

Katalonci u novu sezonu kreću duelom sa Real Sosijedadom u nedelju od 20 časova.



tagovi

Serhio AgueroBarselona

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara