Komentari na vest

Barselona ne može da registruje Ferana Toresa dok ne napravi čistku

nemanjagrozdic1996@gmail.com

pre preko 2 godine

Ma da igrace Dani Alves za dva dzombera i jedanog porculanera zvanicna izjava od pre neki dan.
G

Gost007

pre preko 2 godine

Tesko da ce nekom sad uvaliti ove igrace,jedino kome hitno treba a takvih gotovo i nema,mozda jedino samo Njukasl,a imaju i love,samo sto treba ubediti igrace da predju tamo xD
S

SvrakaShearer

pre preko 2 godine

Zbog delovanja pohlepnog Mesija, koji je zeleo da se pita za sve, dovodi koga zeli od igraca i trenera, davane su plate ogormne a sa druge strane pumpana iluzija da igraci zele u farsu. Kad se malo zaljuljao temelj uefa, pasce i uefalonica kao toranj. Steta sto im ovaj City otvoreno pomaze, pihhhhh mesto da ih svih 15tak velikih timova sinhronom akcijom sahrane
G

Gost1919

pre preko 2 godine

Kutinjo, Dest, Umtiti, ne dajte se!! Ne mičite nigdje, boli vas patka.. XD
P

Predlažem...

pre preko 2 godine

Neka pozovu Umtitija i Kutinja na vožnju čamcem,odvezu ih na pučinu i puste da plivaju nazad.
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Sprdaju se ljudi sa Barselonom, jesu oni losi trenutno, ali ako zadrze ove mlade igrace mogu biti itekako dobri za sezonu, dve. Tores i Mazraui su dobra pojacanja, vezni red je dobar sa Pedrijem, Gavijem i De jongom, tu su jos i mladi Fati i Niko. Tu je i Ter Stegen koji je dobar golman, ako bi jos nekim cudom Dembele bio zdrav... E jedino im stoperske pozicije bas skripe.
P

Pa.ako baš...

pre preko 2 godine

Sve stoji ali nekada su se Mesi,Inijesta i Čavi brusili pokraj Ronaldinja,Deka i Etoa.Uz koga će ovi?Uz Kutinja i Umtitija....

Katalonija

pre preko 2 godine

Ter Štegen-Mazrauiji,Garsija, Arauho, Gaja- De Jong,Pedri,Gavi- Fati,Tores,Dembele. Depaj, Niko, prvi u rotaciji... To je otprilike veoma mlad tim za velika dela! Ako bi se pridodali De Liht i Haland to bi već bilo baš ozbiljno...
A

AntiplasticaR

pre preko 2 godine

Budi realan, bar na tren. Zasto bi bilo koji top igrac zeleo da igra u ovoj raspaloj Barseloni?
R

Robert me Diro

pre preko 2 godine

VIdi, na football manager igrici odlican tim... u realnosti daleko od toga ( ali bas, bas daleko). Takodje, samo na football manageru u tu pricu ulaze Haaland i De Ligt (za njih im treba bar 300 miliona, a vidis da ovi ne mogu da plate 55 u 14 rata i da registruju igraca). Tako da...manje igrica, malo vise realnosti.

Katalonija

pre preko 2 godine

Zato što je ovo najperspektivniji projekat u Evropi, sa najperspektivnijim mladim trenerom i igračima... Eto, možda zato... Možda zato što je Laporta madjinočar, a možda i zbog odličnih odnosa sa Rajolom, a možda i zbog De lihtovog drugarstva sa De Jongom ili zbog toga sto bi Halan bio hranjen loptama ... A Feran Tores nije top igrač? samo cekam leto da vas sve ućutkam... Ponadali ste se pepelu ali Feniks se iz njega diže! VISCA LA BARCA! MES QUE UN CLUB!!!
A

AntiplasticaR

pre preko 2 godine

Da, isto si pricao i za Kumana, pa znamo kako se to zavrsilo😁 Taj Feliks duguje 1,5 milijardi i nema 10 miliona za nekog igraca, a ti bi ruknuo 300 miliona za 2 igraca. Realno?

Katalonija

pre preko 2 godine

Za Kumana sam pričao da je odlično prelazno rešenje, malo mu je falilo da uzme titulu prošle godine tako da i nije bio daleko od toga...
P

Pentraksil

pre preko 2 godine

1 april je medjunarodni dan sale, znaci slavi se i u Srbiji, i u Spaniji i u Zimbabveu.
G

Gost44

pre preko 2 godine

Simpatisem Barsu kao klub, ali ovaj put koji su odabrali po meni nece funkcionisati. Umesto da svesno zrtvuju dve, tri sezone, verovatno bez Lige sampiona (LE ne racunam, jer je smesan novac za neophodan budzet Barselone), i oforme dobru ekipu, oni izgleda rade totalno suprotno. Klub koji duguje milijardu dize nove kredite i uzima igraca od 50 miliona, doduse na mali milion rata, ali poenta je ista. Jedina svetla tacka je ako Caviju daju odresene ruke na duze staze. On je taj koji oseca klub, a po meni ima i potencijala za uspesnog trenera.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Ne funkcioniše to tako. Veliki je to klub, top 5, nisu to Zvezda i Partizan. Veliki klubovi to rade usput, mali zrtvuju sezone.
G

Gost44

pre preko 2 godine

Njima niko ne garantuje da ce ovim kupovinama od novih kredita svakako da naprave bolje rezultate nego li u slucaju da su spremni da zrtvuju sezonu, dve ili cak tri. Bas zato sto verovatno razmisljaju tako kao i ti, da su veliki klub. Pa ce se zbog toga sto moraju da trose pare koje nemaju oporavljati jako dugo kao Arsenal.
M

M. T.

pre preko 2 godine

A jel ovo realan dug ili knjigovođstveni... Jel postoji opcija otpisa duga kod banke? Puj pike ne važi ... Hoće li grb na doboš? Zna li se šta? Dok se ne uvede salary cup za ove gigante biće ovog presipanja iz šupljeg u prazno u nedogled. Brate koliki ti je jorgan protegni se.
P

Pukovnik Drvo

pre preko 2 godine

Propustio si jutarnju kafu. Bices opusteniji posle.
N

NoName 1

pre preko 2 godine

Pitaj Ostoju i Filipa Ceptera
M

Miki_Rubiroza_23

pre preko 2 godine

Svaki Bartomeu je štetočina...
M

Maestro

pre preko 2 godine

Sto bi rekao davnih dana Nikola Pasic-Spasa nam nema propasti necemo!