Komentari na vest

Barselona poslalu drugu ponudu Levandovskog, Bajern sad glumi Liverpul

mratinkovic86@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Haha... šteta za njih što pregovaraju sa Barsom, da je Junajted u pitanju, izvukli bi 80 milki, lagano :D
v

vidi

pre gotovo 2 godine

bracu dole sto pljuju ovaj transfer.A to su ona ista braca sto su pljavala kad je potpisan auba a posle cute cute cute ps ps ps
N

Ne znam samo

pre gotovo 2 godine

Po kom je to kriterijumu Leva bolji igrač od Manea i u kom univerzumu?!
I

Ivan FCRS

pre gotovo 2 godine

Barselona me podseca na Arsenal. Potpuno izgubljene organizacije i klubovi. Nerezenske i glupe random kupovine. Bacanje gomile para, pa sta im prodje.
б

бартендер

pre gotovo 2 godine

Ако даш 35 милиона за играча од 35 година у последњој години уговора са тобом нешто озбиљно није у реду. Јесте Левандовски, али много је куме!
B

Bili Piton 2

pre gotovo 2 godine

Prvo Mane je bolji igrac u smislu uticaja na igru,dok sto se tice klasicne spic igre i golova nema smisla uzimati Levu i Manea u istu recenicu. Drugo Barsa ako potrosi novac na igraca koji ima 33/34 godine treba da angazuje psihijatra za upravu sto ae tice dovodjenja igraca. Trece ja ne znam kako su propustili Gabrijela Zezusa decko igra bilo gde u napadu,daje barem 10-15 po sezoni zna i da asistira,grize igra presing,otvara prostor apsutni tip igraca koji bi legao Barsi nesto poput Etoa. Mozda je trebalo da probaju puls Celsiju sa Vernerom,nema mnogo kvalitetnih napadaca na trzistu.
A

As22

pre gotovo 2 godine

Kas Bayern uzime najbolje u ligi je sve normalno.A kad igrac zeli da ide ga na silu drzijo..
C

CZ***

pre gotovo 2 godine

@ Don Rossi... Dobro jutro Kolumbo! Otkrio si Ameriku konstatacijom da su to dva različita igrača. Dakle, nisam ih ja poredio, već novinar! Valjda se nisi usudio da njemu napišeš da nema pojma. Ne znam koliko imaš godina? Hoćeš li da vidiš ulaznicu Zvezda-Bajern (1:0, Musemić kao gost) iz 1969. godine?
D

Don Rossi

pre gotovo 2 godine

Napisao si da je Mane kompletniji igrac i samim tim si uporedio njih dvojicu. Normalno da ima bolju tehniku i brzinu kad je krilo i omanjeg rasta nece sigurno Levandovski uzeti loptu na polovinu i predriblati sve i dati gol o tome se radi.
C

Cccc

pre gotovo 2 godine

Gde je ono pravilo da igrač moze otkupiti zadnju godinu ugovora licno. Pa da to Levandovski uradi Barsu bi kostao mnogo manje.
n

ne samo to

pre gotovo 2 godine

pisalo se o pravilu da pred godinu pre isteka obestecenje ne moze da ide preko 20 miliona,a ovi nude 32..lazu mediji i sada..izmisljene price sve
B

Bisko

pre gotovo 2 godine

Ok, Barsa je finansijkim govnima. Samim tim dati za igrača od 33 godine 30mil a vec imaju extra napadača je ludost. Izgubili su kompas.

Marko Pavlovic

pre gotovo 2 godine

Samo što ih ma 35.farselona puca po šavovima. A odbrana kao švajcarac, ali ne sat nego sir
C

CZ***

pre gotovo 2 godine

Pišete da je "Poljak objektivno bolji igrač od Manea". A, po čijim to merilima!? Voleo bih da pređe u Barsu i da se razreši ta enigma, da se pokaže, ubeđen sam, da Levandovski može davati golove samo ako ga igrači kljukaju loptama. E, da li će to igrači Barse hteti da rade, kao što su radili igrači Bajerna, pre svih Miler. Mane je kompletniji igrač, ne treba mu asistencija da bi dao gol, on ga izmisli. Raznovrsniji, brži, moderniji... Da ste napisali "možda bolji igrač", pa hajde de, stvar ukusa, ali napisati "objektivno bolji", to više nije stvar ukusa, to je neobjektivno.
D

Don Rossi

pre gotovo 2 godine

Druze veze ti nemas o fudbalu, poredis Manea i Levandovskog koji su 2 totalno razlicita igraca,Mane je krilo koji je brz,dribler i ide u prodore dok je Leva klasican centarfor i nemilosrdan u kaznenom prostoru.
.

.......

pre gotovo 2 godine

Ovaj bajern kad ovako zatezee ceo zivot, zao mi sto su dobili manea, trebali su da kazu mane za sve 35m, za bajern 70
T

Trololo

pre gotovo 2 godine

Logicno, ako Barselona moze da zateze oko prodaje svojih igraca, moze i Bajern oko svojih. Treba punih 50 miliona da im uzmu.
Z

Zizuu

pre gotovo 2 godine

Kakva demonstracija sile Joana Laporte nad Perezom u nikad goroj finansijskoj situaciji za Barselonu... Sta li ce da bude sl leto kad Barsa sredi finansije? Kad ove god sa unistenim finansijama stizu Bernardo Silva, Kulibali, Levandovski, Azpilikueta, Alonso, Kristensen, Kesi, mozda i Soler auuuuu sta radi Laportaaa!!!
R

RealNo1

pre gotovo 2 godine

Lupas gluposti. Real dovodi mlade igrace poput Camavinge, Cunamenija dok Barsa dovodi igrace koji su vec u zalasku karijere i daje im ogromne ugovore sto ih je unistilo izmedju ostalog.
F

Fejkir

pre gotovo 2 godine

U kojem svijetu ti zivis sinko? Barca prodala svoja marketinska prava da bi dobila nesto novaca i eventualno dovela lewu (svjesno zrtvuju svoju buducnost), svoje viskove nemre prodati pa mora prodat de jonga i moze dovesti samo free agente koje ne moze registrirati. Perez space shuttle za Barcu.
F

Fejkir

pre gotovo 2 godine

Lewa ima 33 godine sta ste postarili covjeka
x

xaaaxaxxxx

pre gotovo 2 godine

34 za mesec i kusur dana
V

Vasilis

pre gotovo 2 godine

Barselona srlja, a Leva pametan. Ide u top klub, za napadaca ne mnogo zahtevnija liga, zagarantovana dobra plats jos 2-3 godine. A Barsa moze da pogresi mnogo, moze da se Leva povredi i nemaju kud.