David Neres (©Reuters)
David Neres (©Reuters)

Benfika gazi redom, neka se pripazi Fereira

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.08.22. | 14:35

Primeira: Orlovi bez kiksa u kampanji, a večeras mogu na čelo tabele

Što je mnogo, mnogo je. Lisabonski velikan sa Da Luža poslednji pehar prvaka Portugalije osvojio je 2019. i deluje da je spreman da vrati trofej u svoje bogate vitrine. Benfikin start nove kampanje Primeire je impresivan, sa tri slavlja iz tri meča, i pride bez primljenog gola. Sledećem protivniku, Pasos Fereiri, u sklopu zaostalog duela 3. kola, ne piše se ništa dobro (21.15).

Ako u statistiku uvrstimo sva domaća takmičenja, Benfika je 10 puta zaredom savladala predstojećeg protivnika. Sada će imati ogromnu motivaciju za ostvarivanje jedanaeste recke, jer rezultat od tri boda može da joj garantuje prelazak na prvo mesto na tabeli. Pasos Fereira, s druge strane, doživljava prilično loš početak, pošto nije uspeo da osvoji ni bod iz prethodna tri meča.

Izabrane vesti

Puleni trenera

Cezara Peišota

bili su tragični protiv Žil Visentea, Portimonensea i Estorila, primili su ukupno šest golova kao domaćini do sada i nisu postigli nijedan pogodak! Zbog toga će biti težak zadatak da poprave svoju reputaciju protiv zahuktale Benfike.

21.15: (1,10) Benfika (11,0) Pasos Fereira (19,0)

Fereira bi se verovatno obradovala da makar postigne jedan gol (kvota u Mozzartu da Fereira daje makar jedan gol - 1,92), međutim ni trenutni bilans Orlova uopšte ne ide u korist gostiju jer Benfika do sada nijednom nije poklekla, jedina u Primeiri.

"U dobroj smo formi, igramo dobro. Trudimo se da budemo koncentrisani u svakoj utakmici. I takvi ćemo biti i sada

", pohvalio se šef domaće ekipe

Rodžer Šmit.

--------------------------

Sve utakmice Primeire možete da gledate uživo na portalu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.

--------------------------

Možda jedina prednost koju Fereira može da ima u ovom meču je veća fizička snaga. Domaći tim je već završio posao oko plasman u Ligu šampiona, zbog čega je, inače, ovaj duel bio odložen kako bi Benfika bila odmorna u oba meča sa Dinamom iz Kijeva u plej-ofu.

PRIMEIRA - ZAOSTALI MEČ 3. KOLA

Utorak

21.15: (1,10) Benfika (11,0) Pasos Fereira (19,0)

*** kvote su podložne promenama



tagovi

PrimeiraBenfikaPasoš Fereira

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara