Komentari na vest

Bernardeski o Vlahoviću: Kada ne postignete gol, pritisak u Juventusu raste, ali i to je deo procesa

S

StoneCold_

pre oko 1 godinu

Taj Bernardeski je u Fiori bio krilni napadac, poluspic, nekad i lazna devetka. U Juventusu je vise puta igrao kao levi bek nego kao krilni napadac. Da ne spominjem da mu je redovna pozicija bila centralni vezni. Jer Alegri je mister. Istovremeno je Sturaro igrao kao ofanzivni vezni. Lako je sad pljuvati, ali je covek igrao totalno van pozicije i uvek je odradjivao posao.
1

101

pre oko 1 godinu

Vlaho zasluzuje bolji tim. Nema tog centarfora koji bi bio bolji u ovako ocajnom, defanzivnom i destruktivnom Juventusu.
G

Gostgoat

pre oko 1 godinu

Pa Ronaldo sa preko 20 golova u sezoni u jos gorem Juventusu od ovog im nije valjao...
1

101

pre oko 1 godinu

Celi Juve je igrao za Ronalda, plus Ronaldo je imao Moratu pored sebe, a ne Milika ili Kine. Imao je zdravog Kjesu. Imao je Pirla, a ne Alegria.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Vlahovih ima platu od 7 000 000 evra normalno je da kada ne postigne gol da ce pritisak da postoji i da raste do maksimuma.Plus na sve to placen je Fjorentini 80 000 000 evra MORA I TREBA sve to da se opravda.
T

Trpke

pre oko 1 godinu

Zna to Bernadeski najbolje,covek za 4 godine u klubu ima 2 gola!
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Можда би му лакше било да офанзивци нису често повређени. Кијеза готово целе сезоне ван тима,Погба цела сезона,Ди Марија не знам да л је везао три меча заредом да је одиграо.
a

akooo

pre oko 1 godinu

tako kaze proslavljeni bernardeski onda nema druge nego reci hvala na velikodusnom savetu majstore...salu na stranu vlahovic je najveci promasaj u istoriji juventusa.Doneo je slican broj golova kao i milik koji fakticki nije placen ni centa,da sve bude crnje slican broj golova ima i rabio koji je vezni igrac.Ali de bas bernardeski da mu soli pamet koji se u juveu pokazao tek nesto malo bolje nego vlahovic
i

istina ALI

pre oko 1 godinu

sami skocili, sami pali.. videlo se da ce biti luka jovic juvea, a oni zapeli pa zapeli da ga dovedu..