Petar Mićin na promociji u Seredu
Petar Mićin na promociji u Seredu

Bliži se rastanak Petra Mićina i Udinezea, 14 minuta za sezonu pa selidba u Sered

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.09.21. | 14:22

Bivši mladi reprezentativac ide u Slovačku

Brujala je Srbija o Petru Mićinu te 2018. godine, pitala se kao su večiti rivali mogli da propuste igrača za koga je Udineze platio Čukaričkom 2.500.000 evra. Ispostavilo se ipak da Mićinova potraga za minutima u Udinama neće ići tako lako, pa će sada 22-godišnji ofanzivni vezni do januara biti na kaljenju u Slovačku.

Konkretnije u fudbalskom klubu Sered, koji je tek 2018. prvi put izborio plasmanom u slovačku prvu ligu. Od tada je ipak standardan učesnik elitnog ranga, sudeći po uvodnim rezultatima iz tekuće sezone predstoji mu teška borba za opstanak, pa se očekuje da će Mićin dobiti prostor da se razigra posle transfera završenog posredstvom menadžera Marka Gvozdenovića.

Izabrane vesti

20.45: (3,25) Grčka (2,75) Švedska (2,60)

Svakako bolje rešenje no da je ostao u Udinezeu u kome je prošle sezone odigrao samo 14 minuta i to u debaklu u Napulju (1:5) kada je šansu dobio tek nakon što su Napolitanci poveli sa 4:1.

Ugovor sa italijanskim klubom ističe narednog leta, pa će već u januaru, kada mu istekne pozajmica u Slovačkoj, Petar Mićin moći da slobodno pregovara sa potencijalnim poslodavcima kako bi fudbalsku sreću pronašao u nekoj drugoj sredini.


tagovi

Petar Mićinletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara