Feliks Magat (©Reuters)
Feliks Magat (©Reuters)

Bobić doveo Magata da spasava Hertu

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.03.22. | 21:39

Sledi ključnih mesec dana za berlinski klub...

Herta se hvata za slamku spasa. Druge joj nema. Nakon što je Fredi Bobić jutros rešio da otusti Tajfuna Korkuta, večeras je u Berlinu doneta odluka da ekipu do kraja sezone vodi i pokuša da je spase ispadanja legendarni strateg Feliks Magat.

Osvajač dve titule šampiona sa Bajernom i one čuvene sa Volfzburgom iz sezone 2008/09 nije radio punih pet godina, ali Bobić očito veruje da je njegovom posrnulom timu potrebna čvrsta ruka u grčevitoj borbi za goli život. A ko je čvršći od Magata...

Izabrane vesti

Podsetimo, Herta je sinoć poražena po peti put u nizu - bolja je bila Borusija iz Menhengladbaha - a na trijumf čeka još od polovine decembra, kada je na Olimpijskom stadionu pao Dortmund.

Daleko od toga da je sve izgubljeno, Stara dama nemačkog fudbala drži priključak sa Štutgartom, Bilefeldom i Augzurgom, međutim slede joj dva teška meča (protiv Hofenhajma i Leverkuzena, dva tima što se bore za Ligu šampiona), a onda i okršaji s direktnim konkurentima (Štutgartom i Augzburgom).

Svi ovi užasni rezultati i pozicija na tabeli možda i ne bi predstavljali toliki šok da u Hertu od strane novog predsednika Larsa Vindhosrta u poslednje dve i po godine nije uloženo blizu 200.000.000 evra?!


tagovi

Feliks MagatBundesliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara