Fudbaleri Bolonje (©Reuters)
Fudbaleri Bolonje (©Reuters)

Bolonja i prošlosezonska portugalska senzacija donose najveće kvote na svetu

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.08.22. | 10:54

Nigde nećete naći koeficijente kao u Mozzartu

Rasplamsala se fudbalska Evropa, još malo nedostaje da krenu svi šampionati. Raznovrstan program ovog ponedeljka je stavio bukmejkere Mozzarta na slatku muku. Na rasporedu su interesantne utakmice u Italiji i Portugaliji, a odsteri su spremili iznenađenja za dva meča.

U pitanju su po jedan duel iz Kupa Italije i Primeire, u oba takmičenja se igraju susreti 1. kola. U svakom momentu će u Mozzartu da bude najveća kvota na svetu na kečeve na Bolonju i Žil Visente.

Izabrane vesti

Zvanično kreće sezona za Bolonju, utakmicom 1. kola Kupa Italije protiv drugoligaša Kozence. Za sada tim deluje malo slabije nego prošle sezone, pošto su tokom leta ekipu napustili standardni štoper Aron Hiki i levi bek Artur Tjat, kao i važan šraf iz veznog reda Matijas Svanberg, novi član Volfsburga. Samo je za njega stigla kakva-takva zamena, Mihel Ebišer iz Jang Bojsa. Krpilo se i na beku, Andrea Kambijaso je došao na pozajmicu iz Juventusa. Iako sve to možda ne bude dovoljno za mirnu sezonu u Seriji A, pogotovo ako Marko Arnautović ode u Mančester Juanjted, u duelu sa Kozencom ne bi trebalo da bude problema. Dobra vest je i ta što će Siniša Mihajlović, koji se bori sa leukemijom, da bude kraj aut linije. To je razlog više da se igrači Bolonje ne obrukaju danas.

ŽIL VISENTE - PASOS FEREIRA (PONEDELJAK, 21.15), KEC 1,90

Poslednji meč 1. kola portugalske Primeire. Žil Visente je zvanično već otvorio sezonu, pošto je u sredu odigrao prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencije. Na gostovanju Rigi u Letoniji je odigrao samo 1:1, golom novajlije Huana Manuela Boseljija sredinom drugog poluvremena je izbegao poraz. Žil Visente je prošle sezone bio peti u portugalskom šampionatu i tako se izborio za prvi nastup u takmičenjima UEFA u klupskoj istoriji. Međutim, tokom leta je ostao bez trenera koji je napravio uspeh, Rikardo Soareš nije mogao da odbije ponudu najtrofejnijeg afričkog tima Al Ahlija iz Kaira, pa je ekipu preuzeo Ivo Vijeira. Došlo je i 12 novih igrača, dok je Samuel Lino otišao u Atletiko Madrid, treba vremena sve to posložiti. Pasos Fereira je prošle sezone bila 11. na tabeli, a i ove će se boriti za neku sredinu. Poslednji njihov susret, u aprilu ove godine, završen je 1:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara