Komentari na vest

¡Bombazo! Ko kaže da ne može van prelaznog roka? RDT se odrekao Mundijala samo da odmah ode iz Barselone

fds

pre preko 1 godinu

Ala je propast ovaj Espanjol to je strasno, cim ga vode Kinezi sta ocekivati drugo.. RDT je najbolji igrac njihov i mozda tenutno najbolji Spanski centarfor, trazili su za njega letos 40 miliona evra i to je bilo ono ispod cene da ga prodaju a sada prelazi za smesne pare i to ma koliko bio simpatican Rajo je manji klub, jedan od najmanjih u ligi. Espanjol spada u vece klubove u La ligi ili ti u top 10 nema trofeja nekih narocito ali je osnivac lige i retko je ispadao iz LaLige, ali po svemu sudeci ove godine ce to biti gotovo sigurno. Delovoao je da klub krece da raste doveli su neke igrace za 10 miliona i to su bili rekordini transferi, a onda su za par nedelja srusili sve moguce kada su RDT doveli za 22 miliona evra. Ozbiljan igrac koji je prosle godine bio medju top 5 strelaca lige. I pordavali su ozbiljno igrace i zaradjivali, tako da je sve islo polako ali na bolje. I onda kada pogledas mislio bi da je ovo samo moguce kod nas, ali to mozda i kod Kineza moze da ti najbolji igrac ode u najboljim godinama kada je odigrao top sezonu, za kikiriki... Ovo je jedan od dokaza da je privatno vlasnistvo kluba daleko od idelanog. Slicna prica je sa Malagom ako se seca neko da su njih Arapi kupili imali neke ozbiljne igre i rezultate sezonu dve ulaganja odlicne, stigli bi da nije sudije do polufinala LS, a onda su Apapi krenuli u naplatu koja traje do danas gde su i sve prodali i naplatili se 5 puta vise, i sada klub kuburi u Laligi 2 gde je kandidat za ispadanje, a njih navijaci ne mogu da oteraju niti sta da ucine. Imamo primer i MU gde opet Engleska i veci klub pa nema bas takvog ponasanja ali isto ne mozes nista gazdama. Milan je primer isto tako kada su Kinezi bili gde su rekli moze protest navijaca ali nasa je zadnja i bas nas briga, imamo i Napoli i Lacio gde je to jos izrazanije... Tako da bi nasi klubovi morali da uvedu model Nemacki ili kao Real ili Barsa. Naravno ne moze bas tako funkcionisati ali nesto slicno, najslicnije kao Portugalski klubovi. Ali tu samo treba drzava da pokaze ozbiljnost, da imamo predsednike koji se biraju na svekih 4, 5 godina i gde oni mogu da zaradjuju naravno kada su na celu nasih klubova, ali isto tako ako se pronevere pare onda zna se sta sledi. I biras onda najboljeg, ili dajes sansu onom koji je dobro radio. U sustini vlasnici dodju daju trenutno veci novac i podignu tim za kratko vreme ali vidimo da na duge staze je sigurniji model kao sto radi Bajern. Na kraju da se vratim na temu steta za DE Tomasa ali i za Espanjol svi su na gubitku.
K

Kup

pre preko 1 godinu

Čitam ovo, strašno ... Dete Reala, da su ga malo više forsirali, kakvog bi igrača imali...oni Jovića kupe, ukanalili se sa njim do....
G

Gostaaaa

pre preko 1 godinu

U madrid pored titula bas se sjecaju Jovica.
J

Juž

pre preko 1 godinu

Pa neće igrati samo 2 meseca pošto SP počinje u novembru!
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

Zar im nije u Januara tamo na kraj prelaznog roka bilo malo ne znam tipa 30-40 miliona od Arsenala, tražili 60... Sad otisao za 12m van prelaznog roka... Deluje kao super posao Espanjola.
G

Gost Rajder

pre preko 1 godinu

A da nisam pročitao ono u zagradi ČITAJ da li bi znao šta treba da radim u ostatku teksta ili o kome se piše, jer bih svakako ČITAO preostala dva pasusa koja ste napisali, kao što sam to radio i pre famozne zagrade?!
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Šteta za ovakvu igračinu. Može sigurno da igra u nekim od najjačih klubova liga petice…
Z

Zizuu

pre preko 1 godinu

Kakva nemoc Florentina Pereza da dovede dete kluba a ono sto je najjace to je realu najpotrebnije jer Bemzema odsustvuje 5nedelja, dok udje u formu to je vec 2meseca..Raul De Tomas je odlican spic ali dzabe kad Real i Perez nemocni..
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Aha, benz odsustvuje 5 nedelja, al mu treba 2 meseca da se vrati u formu. Mislim da ce pre ovako biti. Odsustvuje 5 nedelja, al mu 2 meseca treba samo da ponovo nauci da trci, pa jos 2 meseca da ga obuce kako da veze pertle kako treba, pa jos 2 da ponovo stekne odnos sa saigracima, pa jos 2 da se navikne na loptu jer dugo je to odsustvo od 5 nedelja i ode sezona benzu, odsustvo skoro 10 meseci. Posto ima vec skoro 35 godina, mislim da ce razimisliri u o povlacenju iz fudbala. I ostde real bez spica, a posto je perez nemocan ikog da dovede, spica naredne sezone igra valjeho ili odriozola. Realno, ne znam sto drze tog pereza, covek je poznat kao najveca stipsa, nikad nije potrosio vise od 10 miliona za transfer. Real se vec 20 godina raspada i toliko je nemocan da u ls ne mogu da prodju grupu. O ligi da ne pricam, jedva zavrse kao 4. Strasno kakav splet okolnosti zaista.
L

Ljubanjac

pre preko 1 godinu

Bolje da su u Realu njega imali umesto Jovića kao alternativu Benzemi. Za tri klase bolji igrač od Jovića.