¡Bombazo! Ko kaže da ne može van prelaznog roka? RDT se odrekao Mundijala samo da odmah ode iz Barselone

Vreme čitanja: 2min | sub. 10.09.22. | 02:34

Najskuplji igrač u istoriji Espanjola pauzira naredna četiri meseca...

Transfer mu nije prošlo poslednjeg dana prelaznog roka; ponude koje su mu menadžeri doneli iz Katara, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Saudijske Arabije tokom prvih dana septembra nisu mu bile po volji, pa se Raul de Tomas odlučio na očajnički potez: po njegovom nalogu obnovljeni su pregovori sa Rajo Valjekanom, ponuđeno je odmah prihvatio, pristao da ne igra fudbal sve do januara i odrekne se šanse da zaigra na Mundijalu - samo da što pre napusti Espanjol.

U prevodu - odmah!

Izabrane vesti

Svađa sa trenerom Dijegom Martinezom razlog je zbog kog nekadašnji učenik Realove akademije nije želeo da sačeka zimski prelazni rok, već je insitirao da istog časa ode. Da nešto ne štima na toj relaciji jasno je od još od maja, međutim kad transfer u Rajo nije prošao 1. septembra malo ko je mogao da nasluti ovakav razvoj događaja.

Otuda ga Španci vode pod pod vinjetom: ¡Bombazo!

Podsetimo, poslednjeg dana prelaznog roka Espanjol i Valjekano su kasno razmenili dokumentaciju, iz tog razloga posao nije mogao da bude zaveden i registrovan u tamošnjoj Federaciji, te se činilo se da bi RDT i katalonski klub (čitaj Martinez) mogli da porade na rešavanju nesporazma, na novom početku.

Ali ništa od toga.

Više relevatnih medija u Španiji javlja da će transfer biti realizovan u narednim satima. De Tomas je već stigao na Valjekas i u ponedeljak bi trebalo da se pridruži novim klupskim drugovima.

Kako je navedeno, on će u naredna četiri meseca samo trenirati sa Rajom, a pravo da zaigra steći će tek u januaru mesecu. Razumljivo, Luis Enrike ga je ovim izgubio kao potencijalnog kandidata za Katar.

Španci još pišu da je Raul de Tomas odbio višegodišnji ugovor težak 5.000.000 evra neto po sezoni od jednog kluba sa Bliskog istoka i da će njegov dolazak koštati Rajo Valjekano oko 12.000.000 evra.

Imajući u vidu da je njegova vrednost trenutno 25.000.000 evra, odnosno da se radi o najskupljem transferu u istoriji Espanjola, deluje kao dobar posao Pčelica.


tagovi

Raul de Tomas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara