Dušan Bajević (©Reuters)
Dušan Bajević (©Reuters)

Bruka u BiH za rastanak: Bajević davio Misimovića

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.11.20. | 11:05

Sukob zbog kritika na račun FSBiH

Bruka u taboru reprezentacije Bosne i Hercegovine pred rastanak sa Ligom nacija A, ali i sa selektorom Dušanom Bajevićem.

Upravo je iskusni stručnjak, trofejni trener u Grčkoj, izazvao teški skandal u hotelu pred utakmicu sa Italijom u sredu uveče. Kako pišu bosanski mediji, Dušan Bajević je fizički nasrnuo na Zvjezdana Misimovića, tehničkog direktora reprezentacije.

Izabrane vesti

Iznerviran pojedinim izjavama koje je Misimović dao medijima prethodnih dana, u kojem nije preuzeo ni mrvu odgovornosti za neuspeh u Ligi nacija, već je sve prebacio na leđa čelnika saveza, Bajević je, kada se u hotelu sreo sa njim uhvatio direktora za vrat.

Bio je to ujedno i poslednji potez Princa sa Neretve sa pozicije selektora reprezentacije BiH, jer mu je istekao ugovor nakon meča sa Italijom. Na pitanje novinara da se izjasni o sukobu sa Misimovićem, Bajević je rekao:

Njih više zanima ovo nego utakmica. Ništa se nije desilo, šta se desilo. Razgovarali smo i ništa više“.

Kako pišu mediji iz BiH, Bajević je tokom celog svog selektorskog mandata bio vrlo blizak sa predsednikom FSBiH Elvedinom Begićem, često je kod kritika stajao na njegovoj strani, pa su ga izbacile iz takta optužbe koje je Zvjezdan Misimović izneo o brojnim lošim stvarima u bosanskoj kući fudbala.


tagovi

Dušan BajevićZvjezdan MisimovićFudbalska reprezentacija BiH

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara