Komentari na vest

Buongiorno Italia: Slučaj Imobile trese Italiju, srpski vitamini za Juve

r

rajkobos

pre preko 1 godinu

A gledajte,verujem da bi i inter rado odmorio nekad barelu,milan tonalija,juventus bonućija itd kada bi im manćini izlazio u susret kao što izlazi laciu u odmaranju imobilea.
f

frey

pre preko 1 godinu

Milan nema sanse da pobedi sl kolo uvek neugodnog Empolija...i ne kazem ovo kao navijac Intera. Sto se nas tice, bicemo u 4, od titule nema nista ni ove sezone. Inzagi mora da ide, ali na kraju sezone, sada nema trenera koji moze biti autoritet(npr opcija Zidan je nemoguca). Njegovo vodjenje utakmica je kriminalno, izbor igraca, takticki pristup protivniku, izmene...plus je sav uplasen pored terena. Potreban je Colo, s niim se dogovoriti za vreme SP da preuzme od sl sezone. Sa njim cemo biti i ratnici i pobednici. Nije ovo Spanija pa da se bori protiv dve drzave u drzavi, u Italiji se zna ko krade i taj je jedan. Ostali kraduckaju, pilicare u odnosu na Juventus poslednje 3 decenije. I naravno, kinezi pod hitno moraju da prodaju klub inace ide rasprodaja pa opet neki Ranokija, Radu, Gresko itd... Ostali-Milan dobar ali nece biti sampion, Napoli igra sjajno, ali faktor Spaleti je neverovatan. Lik je bednik od trenera, upropastio nam je poslednju Princevu sezonu. Atalanta je jedna prostacka ekipa, Juve katastrofa, u vecem su problemu od Intera...Roma i Lacio-kao i uvek, da sanjaju 3 ili 4 mesto i LS. Pozdrav braco, i ljubitelji velikog Kalca.
C

Crvenocrni

pre preko 1 godinu

Vi navijači intera s ovog sajta ste se inače pokazali kao jako dobri prognozeri u poslednje vreme tako da ćemo ti apsolutno verovati da "milan nema nikakve šanse da dobije empolija".
M

M1899

pre preko 1 godinu

Pa znaci niko ne osvaja ?
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Juve bolje da je doveo Sergeja nego istrosene igrace.
s

skandal

pre preko 1 godinu

Šta to treba da znači?? Da je Lacio povlašten kod Manćinija u odnosu na druge talijanske klubove pa može da oslobađa svoje igrače reprezentativnih obaveza? Mislim da bi to trebao biti fokus i skandal a ne to što su stavili fokus na samog igrača kojeg prozivaju.
S

StoneCold_

pre preko 1 godinu

Bolje je reci da Lotito ima ulogu u savezu nego kod Mancinija. Vec godinama su predsednici njihovog fudbalskog saveza Lotitovi ljudi. A taj Lotito je najvece smece u Calcio-u. Klasican kriminalac koji je podmazivao gde je trebalo pa je na kraju postao i senator. Cak i za nase uslove, lik preteruje.
F

Fulvio Bernardini

pre preko 1 godinu

I prosle sezone je Lotitu napravljen ustupak jer nije mogao da ima dva kluba u Serii-A a imao je do polusezone. Italija se nije promijenila i nikada se nece peomijeniti mito i korupcija su veci nego bilo gdje u evropi i tako ce uvijek biti... Pa kako su samo pokrali pare i zeznuli stvar oko Rominog stadiona to je isto za anale...
L

Lazio

pre preko 1 godinu

To znaci da je Lotito pametan covek i da nece da pusti Cira da igra prijateljsku utakmicu povredjen protiv tamo nekih Madjara. A te vase price da je Lotito kriminalac su smesne, iste novine uvek vredjaju Cira i bilo sta vezano za Lazio predstavljaju na slican nacin.