Eduardo Kamavinga (©Reuters)
Eduardo Kamavinga (©Reuters)

Čarke madridskih novina zbog Kamavinge i Reala

Vreme čitanja: 2min | sub. 01.08.20. | 14:51

Jedni tvrde da je Francuz izgubio za Blankose, drugi da će čekati poziv iz Madrida još godinu dana

Kada jedan grad ima tako moćan klub poput Reala i dve uticajne medijske kuće koje se bore za prevlast i veći publicitet, moguće su i poneke čarke kolega.

O tome govori i neslaganje dnevnika Marka i As oko toga da li Eduardo Kamavinga želi da čeka poziv Blankosa ili ne. As je pre samo nekoliko dana objavio da je Kamavinga izgubio strpljenje i da provocira Real tako što se okrenuo ponudama Pari Sen Žermena i Bajerna dok Marka, poznatija kao list broj jedan u Madridu i Španiji, tvrdi potpuno suprotno.

Izabrane vesti

“Eduardo Kamavinga ne očajava”, prva je rečenica u autorskom tekstu na Marki kojom se otvara tema Kamavinginog dolaska u Real Madrid, ali tek kroz godinu dana. Momak koji je jedva nešto više od godinu dana prvotimac zaludeo je fudbalsku Evropu, a pogotovo najbogatije klubove svojim umećem u dresu Rena, zbog čega se još od zimus najavljiala ofanziva Real Madrida. Verovatno bi transfer dosad već bio realizovan da se nije desila pandemija virusa korona koja je uticala na pad finansijske moći u celom svetu, što je Florentina Pereza nateralo da zavrne slavinu pošto se Real obavezao velikim kreditom za rekonstrukciju stadiona Santjago Bernabeu.

Zbog toga se navodi da je Kamavinga svestan situacije i da može sebi da priušti još godinu dana boravka u Renu, pogotovo jer će sa ovim simpatičnim klubom igrati Ligu šampiona naredne sezone. Upkos pozivima iz Pariza i Minhena, Marka tvrdi da je Kamavingina jedina željena destinacija Madrid i da će čekati Real još godinu dana, dok se malo finansijska slika ne popravi.

Osim toga, pominje se da je francuski tinejdžer koji još nije ni punoletan svestan da nema potrebe da žuri i da vreme radi u njegovu, ali i klupsku korist. Jer, još jedna dobra sezona u Renu, pogotovo u Ligi šampiona, lansirala bi njegovu cenu do zvezda. Takođe je svestan i Realove pozicije na tržištu, da se neće razbacivati s parama, bar ne do sledećeg leta.

Zasad između Reala i Rena nije bilo nikakvih razgovora oko Kamavinge, mada je prvi čovek francuskog kluba Nikola Olvek i te kako svestan interesovanja koje vlada za jednog od najvrednijih bisera u Evropi.

Sada ostaje da vidimo ko je zapravo u pravu…



tagovi

Eduardo KamavingaLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara