Malang Sar (©AFP)
Malang Sar (©AFP)

Čelsijev het-trik u jednom danu: Evo ga i Malang Sar!

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.08.20. | 23:17

Doduše, samo je pao načelni dogovor

Šta se ovo dešava na Stamford Bridžu?! Frenk Lampard i njemu nadređeni direktori spremili su pravu fudbalsku revoluciju! Čelsi je u jednom danu dogovorio čak tri pojačanja i to neće biti kraj prelaznog roka za Plavce iz Zapadnog Londona!

Posle Kaija Haverca koji će postati najskuplje plaćeni Nemac u istoriji fudbala, ujedno i najvrednije pojačanje otkako Čelsi postoji, klub je u kratkom vremenskom intervalu dogovorio dva besplatna pojačanja na štoperskim mestima - posle Tijaga Silve pao je i dogovor sa Malangom Sarom!

Izabrane vesti

Dvojica štopera stižu iz Lige 1, obojica bez uloženog centa u njihova obeštećenja jer su slobodni igrači. Doduše, Malang Sar je samo načelno dogovorio sa Čelsijem ugovor na četiri godine, tvrdi lokalna televizijaTelefoot Chaine. Naime, Malang Sar je dao prvo "DA" za ugovor na četiri godine, ali je od Plavaca zatražio samo još malo vremena da razmisli pre nego što i definitivno pruži ruku novim poslodavcima i dođe u London na lekarske preglede.

U prevodu - Malang Sar verovatno čeka da vidi hoće li se Barselona stvarno aktivirati ili ne, pošto se pominjalo da je Ronald Kuman stvarno zainteresovan za njega. Inače, ne bi trebalo da postoji neki drugi razlog zašto dojučerašnji štoper Nice nije već pristao na poziv sa Stamford Bridža. Bar ne poznat. U slučaju da se Barselona ne oglasi uskoro - Malang Sar će zadužiti opremu Plavaca.

Sar je od ovog leta slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Nicom koji nije želeo da produži jer je želeo novi izazov u karijeri, a klub sa Azurne obale nije želeo da ga se reši tek tako. Jedan je od talentovanijih mladih štopera u francuskoj Ligi 1 poslednjih godina i kao takav privlačio je pažnju bogatijih klubova širom Evrope.

Dolasci Tijaga Silve i Malanga Sara znače da će jedan sigurno, ako ne i dvojica iz trougla Kristensen - Ridiger - Zuma leteti iz Čelsija, dok će mladi Fikajo Tomori verovatno na pozajmicu kako bi dobio više minuta u prvom timu i sticao iskustvo. Sada da vidimo ko će otpasti iz Čelsija.



tagovi

Malang SarLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara