Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Četiri Mozzartove kvote su najveće na svetu

Vreme čitanja: 3min | pon. 01.04.24. | 10:45

Nigde nećete naći veće

Nova nedelja, novi izazovi. Bukmejkeri Mozzarta su vam pripremili čak četiri kvote, koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

Reč je o četiri fudbalske utakmice sa današnjeg programa. Konkretno, o pobedama Atletiko Madrida protiv Viljareala u Primeri, Lestera nad Noričem u Čempionšipu, Kopenhagena u danskom derbiju sa Brendbijem, te Legije u okršaju sa Gornikom iz Zabžea. Po dva keca i dvojke koji nigde neće biti tako veliki kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Pre reprezentativne pauze Atletiko Madrid je upao u krizu kakvu nije smeo. vezao je dva poraza, od Kadiza (0:2) i Barselone (0:3). Sada je imao dve nedelje da se resetuje i vrati na pobednički kolosek. Jorgandžijama odgovara to što je u nedelju Real Madrid savladao Atletik Bilbao (2:0) pa sada eventualnom pobedom mogu da se vrate na četvrtu poziciju. Pauza u prvenstvu nije došla u idealnom trenutku za Viljareal, jer je on bio u sjajnoj formi. Vezao je četiri prvenstvena trijumfa, videćemo koliko ga je nedostatak utakmica izbacio iz ritma.

LESTER - NORIČ (PONEDELJAK, 13.30), KEC 1,72

Oko Nove godine je delovalo gotovo nemoguće da se Lester ne plasira u Premijer ligu, imao je ozbiljnu prednost na tabeli u Čempionšipu. Međutim, vezao je nekoliko loših rezultata, ima samo jednu pobedu u poslednjih pet utakmica i sada svoj meč 39. kola dočekuje na trećoj poziciji, koja vodi samo u doigravanje za promociju. Istina, može da se vrati na vrh ako počne da pobeđuje, pošto Ipsvič ima dva boda više, a Lids jedan, uz po meč više. Lisice više nemaju pravo na grešku, moraju da se vrate na pravi kolosek, što neće biti lako jer im u goste dolazi tim koji je nanizao tri pobede. Doduše, sve protiv timova iz donje polovine tabele.

KOPENHAGEN - BRENDBI (PONEDELJAK, 14.00), KEC 2,00

Derbi Kopenhagena, najveći koji ima danski fudbal. Kopenhagen je aktuelni šampion, ali početak plej-ofa ove sezne dočekuje tek na trećoj poziciji. Ima 45 bodova, dva manje od Brendbija, a tri od Midtjilanda. I Kopenhagen i Brendbi su ostvarili po četiri pobede u poslednjih pet kola, jasno je da je reč o ekipama sličnog kvaliteta. To se videlo i u dosadašnja tri njihova okršaja ove sezone. U prvenstvu je u septembru Kopenhagen slavio kao gost sa 3:2, a potom su u novembru odigrali 0:0. Brendbi je bio taj koji se poslednji smejao, početkom februara u Atlantik kupu trijumfovao je sa 2:1. Doduše, taj meč je bio u sklopu priprema za nastavak sezone, ovaj današnji je neuporedivo važniji.

GORNIK ZABŽE - LEGIJA (PONEDELJAK, 20.00), DVOJKA 2,10

Seriju od šest uzastopnih utakmica bez pobede Legija je konačno prekinula u prošlom kolu, pred reprezentativnu pauzu. Savladala je Pjast iz Gljivica sa 3:1, pa je tako zadržala sebi kakvu-takvu šansu da ostane u trci za titulu. Legija je tek šesta na tabeli sa 41 bodom, 10 manje od lidera Jagjelonije, od koje ima jedan odigran meč manje. Baš ovaj današnji, protiv sedmoplasiranog Gornika, koji ima dva poena manje. Tim iz Zabžea nije izgubio nijednom u poslednja tri kola, ima dve pobede i jedan remi. U prvom ovosezonskom njihovom dueluLegija je u Varšavi bila bolja sa 2:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

------------


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara