Aleksandar Veselinović (© MN  Press)
Aleksandar Veselinović (© MN Press)

Čuka je spremna, Veselinović lansirao još jedan biser u napadu

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.07.20. | 23:15

Marko Rakonjac za preokret nad Novim Pazarom

Otišao je Slobodan Tedić, ostao je Dilan Ortiz, ali bi Kolumbijcu mesto startera u napadu Čukaričkog mogao da ugrozi Marko Rakonjac. Momak iz „klase 2002“, koga su Brđani letos vratili sa pozajmice iz IMT-a, nagovestio je da bi mogao da igra zapaženu ulogu u predstojećoj sezoni Superlige, jer jer je golovima u smiraj meča sa Novi Pazarom doneo timu Aleksandra Veselinovića pobedu u generalnoj probi sa Novim Pazarom – 2:1.

Povratnik u elitni rang je u kontrolnom meču na Zlatiboru poveo preko Admira Kecapa u 35. minutu, da bi sredinom drugog dela Rakonjac dobio šansu umesto Endijaea i najpre u 89. minutu poravnao, a 60 sekundi kasnije preokrenuo rezulat na „Švajcariji“. Bila je to generalna proba Veselinovićevog tima i sudeći prema rezultatu uspela je.

Izabrane vesti

Vredi istaći da je za Čukarički poslednjih pola sata igrao najzvučniji novajlija u ovom prelaznom roku, Danilo Pantić, ali bivši vezista Partizana još nije fizički u najboljem stanju da bi počeo susret.

Na ovaj način Čuka je okončala pripreme na Zlatiboru. Remizirala je sa Slogom iz Kraljeva (1:1), bila bolja od kragujevačkog Radničkog (3:1), savladala Krupu još jednim preokretom (2:1) i izgubila od  banjalučkog Borca (0:2).

U prvom kolu nove sezone Brđani 1. avgusta dočekuju Mladost iz Lučana.


tagovi

Aleksandar VeselinovićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara