Komentari na vest

Da li je ovo uvreda za fudbal? Nejmar dao više golova od Ronalda! Uskoro će oboriti rekord Pelea (VIDEO)

A

Andrejka

pre gotovo 2 godine

Smešno je ove manekene porediti sa Zubom uopšte, e sad statistika.. Normalno da danas igrači daju više golova kad se igra maltene duplo više utakmica da ne pričam o vremenu '60-'70ih pošto je gore pomenut i Pele.. Danas dobri reprezentativci čije reprezentacije igraju velika takmičenja ladno do 30tw godine mogu da odigraju 100 utakmica, a i zbog fizikalija i načina života duže igraju profesionalno, zato i poređenje postaje sve besmislenije...
K

Keba

pre gotovo 2 godine

Statistika je kurva! Zuba je daleko bolji igrac bio od Nejmara...
U

Uzbunjivac

pre gotovo 2 godine

Dakle uvreda za fudbal je da igrac koji je postigao vise pogodaka od drugog igraca bude po tom parametru njega. Stvarno se svasta moze procitati ovde.
I

IVAN 82

pre gotovo 2 godine

Ja ne volim Nejmara(njegove nezainteresovanosti na terenu, pada pri svakoom jacem kontaktu itd) ali reci da nije Majstor fudbala, i to sada gde mislim da igra sa 50% snage, volje i znanja. Zuba je bio majstor, ali su ga osakatile povrede. Nejmar malo vise da se posveti 100% fudbalu tesko bi mu ko mogao parirati, covek ima sve sto se fudbala tice.
n

ng

pre gotovo 2 godine

kad bi se fudbaleri poredili kao u boksu(unca za uncu) zuba bolji za dve klase!!!
n

naravno kad

pre gotovo 2 godine

Nejmar igra za reprezentaciju od 2011te i ne propusta utakmice za brazil, jedino ako se bas zadesi kad nije igrao kopa ameriku 19te zbog neke teze povrede inace je redovan i sto da ne bude najbolji strelac..

shomiNBGD

pre gotovo 2 godine

Za sve sto komentarisu da je Ronaldo imao samo nekoliko dobrih sezona, razmislite samo kako bi se Nejmar proveo pored defanzivaca iz onog vremena i fudbala gde se nije padalo na prvi kontakt. Da li bi se ikada oporavio od ciljanih startova u koleno jer ne znaju kako drugacije da ga zaustave a znaju da je bio povredjen?
Z

Zuba je tehnicki

pre gotovo 2 godine

Daleko najbolji i najbrzi broj 9 nitko ni blizu. Zlatna lopta sa 21 godinom o cemu pricate. Nitko ne osporava nejmara ali zuba je spejs satl za sve napadace ubedljivo ko je gledso fudbal zna o cemu je tu rec
1

12345

pre gotovo 2 godine

Sto je vama ljudi, kapiram da volite Zubu ali malo je trajao, povrede mu nisu dale, isto kao Ronaldinjo sto je malo trajao iako mi je omiljeni igrac, Nejmar jes cudak, ali cemu ovoliko osporavanje njega, evo moEmo i mi da kazem kao vi za Zubu, kad je igrao (kad mu se igra) razbijao je
P

PeakyBlinders

pre gotovo 2 godine

Ko ne voli Neymara, ne voli ni fudbal. Nostalgiju za Zubom opravdavam i vjerovatno je najbolja 9-ka ikad ali osporavati kvalitet Neymara je smiješno. Jedna Neymarova sezona u Barci je bila dovoljna da osvoji LP a ko je pratio zna kako je tad plesao po terenu.
T

Trpke

pre gotovo 2 godine

Lik je 70 % golova dao na prijateljskim
B

Banjo10

pre gotovo 2 godine

Svi smo mi sad pametni,ispade Neymar u rangu Pantelica , cista je slucajnost sto ce (verovatno biti) najbolji strelac u istoriji zemlje koja ima najvise osvojenih sv prvenstava.Bas prosek
O

OkosBokos

pre gotovo 2 godine

Ne vidim cemu ovo osporavanje? Da je Zuba bio igracina, suvisno je komentarisati, da je Nejmar brzo batalio da igra na nivou na kom je bio jeste. Ali Zuba bas i nema trofeja, ako se ne varam ima samo 1 nacionalno prvenstvo (Real). Nema LS, ima 1 SP realno, ono ‘94 mislim da nije ni ulazio. Takodje Zuba ima 2 i po sezone u Interu i da kazemo 2 pristojne u Realu, i naravno pre toga sezona i po u PSVu.
D

Dksklw

pre gotovo 2 godine

Zaboravio si njegovu sezonu u barseloni, tad je bio najjaci
F

Fun fact

pre gotovo 2 godine

Nejmar je inace najvise golova u reprezentativnoj karijeri dao protiv Japana, ovo mu je deveti pogodak

Bürgermeister

pre gotovo 2 godine

Nostalgija Zubu stavlja u kategoriju najboljih napadaca. Mesi i Ronaldo su za Zubu, Batistutu i sve ostale legende fudbala druga dimenzija.
S

S1

pre gotovo 2 godine

Jeste, a fudbal je poceo da se igra sa Pepovom Barcelonom. Uz danasnje kriterije sudjenja svaki od navedenih bi samo iz penala dao 10 golova vise po sezoni. Jedino bi Pipu VAR unazadio karijeru.
D

Dabome

pre gotovo 2 godine

Uvreda jašta je,lik koji nije ni cele dve sezone bio bolji od ostalih a zuba dok je igrao niko mu nije mogao prići
b

budak

pre gotovo 2 godine

sta pricas ti, covek ima jednu titulu prvaka u karijeri i nula liga sampiona, o kakvom ti neprilazenju pricas, saberi se
D

Del10Piero

pre gotovo 2 godine

@budak Ma da, sta covek zna, ne racunaju mu se one dve boginje, i finale gde su gali morali da ga truju, da bi mogli igrati uopste, i 2-3 isto tako CL u izdanju kad je to bilo jako cenjeno takmicenje. Kao i Uefa Cup, i tako to. Sto je uzor jednom Ronaldinju i Ibri, ni to se ne racuna, kakav Fenomeno. To sigurno sam sebi dao nadimak tako, jer mu bilo dosadno. Sledeci put kad vidis negde nejgovu sliku, stanj mirno ako iole postujes fudbal.