Let Sebastijana Drijusija (©Reuters)
Let Sebastijana Drijusija (©Reuters)

Da li je to Riverova rođendanska čestitka Drijusiju urodila plodom?

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.02.21. | 20:23

Argentinci pišu da je Zenit pristao na pozajmicu

Dugo već traje pokušaj River Plejta da vrati Sebastijana Drijusija iz Zenita, a po pisanju argentinskih medija, osam dana pre zatvaranja tamošnjeg prelaznog roka - dogovor je postignut i velika želja Marsela Galjarda biće ispunjena.

Krilni napadač vratiće se u klub iz kog je 2017. otišao u Zenit za 15.000.000 evra. Stiže na jednogodišnju pozajmicu, a ako budu želeli da u potpunosti otkupe njegov ugovor, Milioneri će morati da izbroje oko 8.000.000 evra.

Izabrane vesti

Drijusi je sa Riverom, upravo pod vođstvom Galjarda, 2014, 2015. i 2016. osvojio sve što je značjano u Argentini i Južnoj Americi, pa se u crveno-belom delu Buenos Ajresa nadaju da će im ponovo doneti sreću. Sa Zenitom je dvaput bio prvak Rusije, uz "tripletu" prošle godine. Za klub iz Sankt Peterburga ove sezone je odigrao samo jednu celu utakmicu, a u ukupno 11 nastupa dao je jedan gol i imao jednu asistenciju. Želeli su, ipak, Rusi da produže ugovor kako bi prodajom zaradili više novca, ali su po najnovijim informacijama, ipak, pristali na pozajmicu, uz mogućnost otkupa.

Nema sumnje da je na to uticala i velika želja argentinskog fudbalera, koji je 9. februara napunio 25. godina i tom prilikom dobio čestitku od Rivera na kojoj je u dresu svog bivšeg kluba.

Isto su Argentinci uradili i dan kasnije čestitajući rođendan Falkau, pa ko zna - možda se i Kolumbijac uskoro vrati. Trenutno je član Galatasaraja, ali se tokom zime dosta pričalo o mogućem rastanku...



tagovi

River PlejtSebastijan DrijusiZenitSebastian DriusiZimski prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara