Filip Kostić i Denzel Damfris (©Reuters)
Filip Kostić i Denzel Damfris (©Reuters)

Damfris ima nerealne zahteve: Inzagi uveo disciplinske mere, Inter razmišlja o prodaji

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.01.24. | 11:44

Pregovori o produžetku saradnje obustavljeni, ako se nešto do leta ne promeni, završiće na transfer-listi…

Inter je napravio jedan od boljih poteza prethodnih godina kada je PSV-u iskeširao 14.250.000 evra za Denzela Damfrisa, dobio je za ‘sitan’ novac igrača koji može da pokrije čitv desni bek. Supersonični bek učestvovao je u osvajanju pet trofeja sa Nerazurima, i dalje čeka na skudeto, ali i na produžetak saradnje sa milanskim klubom. A, novi ugovor možda neće ni potpisati, jer se polakomio.

Nezamenjiv je bio na desnom boku, međutim, prethodnih nedelja sve se promenilo. Kuburio je sa povredom, vratio se na teren, seli su zastupnici holanskog beka sa ljudima iz Intera za pregovarački sto i – tražili nerealno. Denzel Damfris nije zadovoljan platom od 2.500.000 evra neto, tražio je drastično povećanje – u italijanskim medijima nisu precizirane brojke – i to je razbesnelo čelne ljude Nerazura.

Izabrane vesti

Nerealni zahtevi su doveli do toag da završi na klupi u prethodne tri utakmice. Presedeo je meč protiv Monce, kao i u Kupu Italije u duelima sa Lacijem i Napolijem. Milanski klub dobio je sve utakmice, a njegovo mesto kraj desne aut-linije zauzeo je Mateo Darmijan. Disciplinovao je Simone Inzagi holandskog beka, uveo je mere. Mada, verovatno privremene, tek da se reprezentativac Lala spusti na zemlju i radi kako je svih ovih godina.

A, hoće li saradnja biti produžena – veliko je pitanje. Pregovori su obustavljeni. Ako se nešto do leta ne promeni, završiće na transfer-listi.

Inter razmišlja o prodaji desnog spoljnjeg na leto, jer ukoliko ne potpišu novi ugovor, tada će biti pravi trenutak za prodaju. Denzelu Damfrisu kroz godinu i po dana ističe ugovor sa Nerazurima, koji ne žele sebe da dovedu u poziciju da ga ispuste i ništa ne zarade.

Zanimljivi meseci su pred Interom. Tek treba da postignu konačan dogovor sa Lautarom Martinezom o definitivnom ostanku i desetogodišnjem boravku na Đuzepe Meaci. Zatim da pronađu zajednički jezik sa Denzelom Damfrisom i njjegovim agentima, kao i da se izbore sa Juventusom i Milanom i stignu do skudeta.

Dani visokog napona su na Đuzepe Meaci.



tagovi

Denzel DamfrisSimone InzagiInterZimski prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara