Dani Alves (©instagram)
Dani Alves (©instagram)

Dani Alves pisao navijačima: Vratio sam se kući da izgradimo novu Barsu

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.11.21. | 17:01

Brazilac ponovo na Nou Kampu sa 38 godina

Kakav je to hod po mukama Barselone kada je pozicija desnog beka u pitanju od dana kada je Dani Alves otišao sa Nou Kampa.

Izređali su se “junaci” po tom desnom boku, ali nijedan nije bio ni senka brzonogog Brazilca, koji je bio od kapitalnog značaja za igru Barselone. I nikom nije bilo jasno zašto ga se klub tako lako odrekao.

Izabrane vesti

Sada, sa 38 godina, Alves se vratio u Barsu, prva je akvizicija novog trenera Ćavija. A, Brazilac je toliko srećan što će ponovo nositi crveno-plavi dres, da je danas poljubio grb na terenu Nou Kampa i posla poruku navijačima preko instagrama.

Ja sam već ovde u Barseloni, već sam sa vama. Veoma sam srećan i veoma sam srećan što sam se vratio kući. Nadam se ćemo se uskoro videti i da ćemo izgraditi novu Barselonu koju toliko volimo”, poručio je Alves.

Iako je prošao kroz Juventus, Pari Sen Žermen od dana kada je otišao iz Barselone, Alves kaže da mu je srce i tada bilo na Nou Kampu.

"Prošlo je skoro pet godina tokom kojih sam se borio kao ludak za ovaj momenat. Ne znam zašto je toliko potrajalo, ne znam zašto je bilo toliko teško, ali sam znao duboko u srcu i duši da će ovaj dan doći. Vratio sam se kući iz koje nikada nisam ni otišao. I kao što sam rekao kada sam odlazio, ja sam jedan od vas. Vidimo se uskoro ponovo tamo na mestu koje me najviše uzbuđuje, sa istim entuzijazmom kao na prvoj utakmici, sa istom željom da pomognem najboljem klubu na svetu”, napisao je Dani Alves. 


tagovi

Dani AlvesBarselonaPrimera

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara