(©Reuters)
(©Reuters)

De Pol posle titule pričao o Leu: Nikada više neće biti igrača kao što je Mesi

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.12.22. | 22:41

„Mi smo rođeni da kroz bol dođemo do cilja“, u dahu pričao vezista Argentine

Brljao je, grešio, ali i pretrčao kilometre, dobio milion duela, odneo bezbroj lopti... Rodrigo de Pol je jedan od junaka iz senke u timu Argentine, jer je odradio mnogo „prljavog“, a nezaobilaznog posla da bi plavo-beli došli do titule.

A, kada je podigao trofej, kada je ostvario najveći uspeh u karijeri, pričao je o – Mesiju.

Izabrane vesti

Uživajte, gledali ste najvećeg svih vremena! Ako je neki idiot sumnjao u njega, sada takvih više nema. Mesi je najveći. Nikada više neće biti igrača kao što je on“, grmeo je De Pol pred argentinskim novinarima.

Argentinci su podigli šampionski pehar, a nekad su znali izjavama da podsete na našu reprezentaciju. Tako i De Pol večeras.

„Mi smo rođeni da se mučimo. Argentina nikada ništa nije lako osvojila, ali zato je sve jođ slađe. Mislim da smo zaslužili da u 90 minuta pobedimo, jer smo bili bolji od Francuske. Da biste postali šampioni morate da pobedite šampiona, a mi smo to uspeli“.

Nije trebalo Rodrigu postavljati pitanja...

Najlepša stvar je da će naša imena pisati u istoriji zauvek. Kada ste dečak sanjate da igrate na Svetskom prvenstvu, ali kada ga osvojite... Naša zemlja to nije uspela dosta dugo, tako da je ovo dar koji ću nositi sa sobom do kraja života“, poručio je Rodrigo de Pol. 


tagovi

Rodrigo De PolLionel Mesifudbalska reprezentacija ArgentineKatar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara