Komentari na vest

Dejan Stanković o Interovom Skudetu: Prst sudbine

N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

Čestitke za prvu samostalnu titulu. Čestitke za primetni napredak u igri , Čestitka za ofanzivniji i lepši fudbal koji smo gledali u ovom prvenstvu (ni jednog trena ne želim da umanjin rezultate i sve što je za Zvezdu uradio Miloje) Ali sada očekujemo plasman u LIGU ŠAMPIONA, to je ono što ZVEZDAŠKO BRATSTVO očekuje od Tebe i igrača, to je ONAJ PRAVI ISTINSKI USPEH, I plasman u LIGU EVROPE nećemo smatrati neuspehom, moramo biti realni. MENE LIČNO DOMAĆI KUP APSOLUTNO NE ZANIMA (POGOTOVO DOK SE ZVAO kup maršala tita) , ,,, NIKAD TO TAKMIČENJE NISAM CENIO, to je bila i ostala uteha i zabava za marginalne klubove, bez obzira što je Zvezda rekorder i po broju osvojenih kupova. DAKLE LIGA ŠAMPIONA, TO JE TVOJ MAGISTARSKI RAD. RED JE DA TO POLOŽIŠ U ZVEZDI.
D

Delija penzioner

pre oko 3 godine

Inter je uzeo titulu ali smo od njega očekivali više u LŠ , dobro je kad je neko skinuo Juventus a još bolje je što je to Inter , sve čestitke za osvojen skudeto, ali i čestitke i sve najbolje našem treneru , jedan je Dejan Stanković ŠAMPION .
L

Liga sampinjona

pre oko 3 godine

Forza Napoli!
R

Realno123

pre oko 3 godine

Cetiri godine godine duge .......
D

Džabe ste krečili

pre oko 3 godine

Ja sam i pre početka Serije A rekao da Inter osvaja, jer imaju ubedljivo najjači tim. Mnogo mi je drago što su osvojili. Da se nikada ne zaboravi, navijači Intera su bezbroj puta dali podršku Srbiji, sa transparentima i zastavama KOSOVO JE SRBIJA.
S

Srbendaa

pre oko 3 godine

Minus dao neki šipac.
C

Crni Grom

pre oko 3 godine

Nista,odmah pripisite zvezdani i ovu titulu hahahahahhahaha
n

noć

pre oko 3 godine

Nije ti ovo toletov partizan
o

opet ja

pre oko 3 godine

a ti brze bolje odmah potrcao da botujes kao panticev istomisljenik, u svemu vidis Zvezdu...