Dušan Tadić i Stevan Stojanović
Dušan Tadić i Stevan Stojanović

Delegacija FSS u Amsterdamu i Dortmundu, videli sjajan gol Tadića i odličnu partiju Pantovića

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.05.22. | 10:31

Stevan Stojanović i Bratislav Živković imali radni vikend

Sigurnim korakom Ajaks korača ka novoj tituli u Holandiji, a saigrače na tom putu predvodi Dušan Tadić. Kapiten Kopljanika i srpske reprezentacije bio je strelac sjajnog gola u duelu sa Zvoleom, kojim je najavio pobedu 3:0.

Novu sjajnu partiju Tadića sa tribina Johan Krojf arene ispratila je delegacija Fudbalskog saveza Srbije, predvođena direktorom A reprezentacije Stevanom Stojanovićem, a istovremeno su na oku Bratislava Živkovića, jednog od trenera u stručnom štabu Dragana Stojkovića, bili Miloš Pantović i Erhan Mašović, koji su sa Bohumom u Dortmundu savladali Borusiju 4:3.

Izabrane vesti

Kapiten Orlova je posle meča u Amsterdamu razgovarao sa Stojanovićem i tim menadžerom A selekcije, Nemanjom Filipovićem, a fokus je bio na predstojećim junskim akcijama i duelima u Ligi nacije protiv Norveške i Slovenije u Beogradu, te Švedske i Slovenije u gostima.

Na sajtu FSS nije precizirano kojim povodom je Živković bio u Nemačkoj, ali se može naslutiti da je pre svega reč o nekadašnjem đaku Bajern Minhena i bivšem mladom reprezentativcu Srbije, 25-godišnjem Stefanu Pantoviću. Vezista Bohuma igra odlično ove sezone. Upisao je 27 bundesligaških nastupa, od kojih 17 u startnoj postavi, i dao četiri gola, dok je u Kupu Nemačke u četiri meča isto toliko puta bio strelac.

Protiv Dortmunda Pantović je asistirao kod pogotka svog tima za 3:3, a onda i realizovao penal za pobedu 4:3. Odigrao je ceo meč, baš kao i 23-godišnji štoper Erhan Mašović. Bivši fudbaler Čukaričkog, i još jedan nekadašnji član mlađih selekcija FSS, takođe igra dobro ove sezone. Sakupio je 21 meč, od kojih je u 17 bio starter.



tagovi

Dušan TadićStefan PantovićAjaksBorusija DortmundOrlovi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara