Anhel Di Marija (Reuters)
Anhel Di Marija (Reuters)

Di Marija priznao: Razmišljam o Juventusu, o Romi nikako

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.06.22. | 22:41

Argentinac i dalje vaga gde će nastaviti karijeru

Juventus i dalje nije potvrdio nijedno novo pojačanje za narednu szeonu ako izuzmemo otkup Kjeze i povratke nekih igrača sa pozajmicama. A dovodi se u vezu sa gomilom igrača poput Pola Pogbe, Filipa Kostića, Leonarda Paredesa, Andree Kambijasa... I već dugo: Anhela Di Marije!

Argentinski ofanzivac je slobodan igrač otkako mu je istekao ugovor sa Pari Sen Žermenom. Tačnije, formalno će to postati 1. jula ali do sada već mogao da odabere novi klub i potpšiše.

Izabrane vesti

Juventus je do sada pokazao najveće interesovanje za njega. Pominje se i Roma a on bi najradije voleo da mu se otvore vrata za prelazak u Barselonu što ipak nije realno.

„Juventus je najveći klub u Italiji i jedan od onih koji me žele. Za Romu nisam zainteresovan. Još razmišljam... Koncentrisan sam na porodicu i odmor“, rekao je popularni Fideo.

Prva Juventusova ponuda vredna 5.500.000 evra po sezoni za dvogodišnji ugovor nije zadovoljila Di Mariju i odbio ju je. Hteo je više para i ugovor na samo godinu. Potom je Juve pojačao na 7.000.000 evra godišnje (uključeni bonusi) i dužina trajanja na „jednu plus jednu“ sezonu ali Argentinac ni na to nije potvrdno odgovorio.

U Torinu polako gube srtpljenje sa Di Marijom, a on čeka da Barselona i da joj propadne pokušaj dovođenja Rafinje kako bi se njemu otvorila šansa.


tagovi

Anhel Di Marijaletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara